reyreylo Kızlar yazın bebekleri sadece kısa kollu tulumla yatırabilir miyiz üşürler mi acaba? Battaniye üzerlerinde durmuyor zaten. Siz nasıl yapıyorsunuz
Bett1 reyreylo evin içi çok sıcak oluyor kısa kollu pijama takımı giydiriyorum bı tık daha sıcaklar artarsa zibinla yatar
atam1938 reyreylo mevsim bahar olduğu için hava hala kuru o yüzden yatırırken tulum tarzı mevsimlik şeyler giydiriyorum sabaha karşı biraz soğuk oluyor o yüzden üstüne kalın örtürüyorum yazın sıcağa bağlı gündüz kısa kollu ve şortlar akşam yatarken ip ince uzun kollu ve gibi şeyler giydircem
ZeydsMom reyreylo simdi geceleri henuz serin oldugundan uzunkollu tulum giydiriyorum altinada kolsuz Ve ya kisa kol body. Evin sicakligini takip eden termometre var zaten .
silad70 Ben Ankarada yaşıyorum buranım sıcağı tam sıcak olduğu için evimiz de çok güneş aldığı için sadece zıbınıyla yatırıyordum bu yaz nasıl olur bilmiyorum yine aynı olursa zıbınla yatırıcam
Bett1 reyreylo şu an yorgan içinde yatıyor ayakları kendi acmazsa örtülü oluyor ama ben doğduğundan itibaren çorap giydirmem uyku tulumu tercih ediyorum hava durumuna göre. Ama yazın sicakta ince bir örtü orterim açarsa açar bir problem olmaz. Diğer oğlumda açardı üstünü
silad70 reyreylo hayır yazın sıcakta biz terliyoruz onlar da aynı oluyo örtmüyorum dışardaysak müslin örtü kullanıyorum tek yada çift akt
reyreylo Bett1 ben de patikli kısa kollu tulumlar almışım yaz için ama ayakları bunalır mı bilemedim 🤷🏽♀️ onun için sordum
reyreylo atam1938 ben de ince uzun kollu mu giydirsem diye düşündüö ama yine de bunalır mı bilemedim. Kolları da sanki açık olursa üşürmüş gibime geliyor
birbebekle reyreylo gece sıcaktan uyuyamadığı için yastık sallayıp soğutarak uyuttuğum günler oldu üzerinde zıbın varken üstelik 😅
birbebekle reyreylo hiç belli olmuyor ama 3 lü kısa tulum gecelik gördüm h&m de ondan alayım dedim bu defa
atam1938 reyreylo ince uzun ideal ben daha dün gittim civilden aldım birkaç tane aşırı indirimde haberiniz olsun ebebek çok pahalı
Duyulurum reyreylo çok sıcaklarda kısa kollu zıbınla yatardı ama normal yaz havasında uzun kollu atletsiz pijamasız tek çıtçıtlı badiyle yatırıyorum, altına uzun pijama. Üstü açık oluyor zaten. Sabaha karşı serin olursa bir penye battiniye örterim.
reyreylo Duyulurum uzun kolluyla bunalmıyor mu peki bebişiniz. İstanbul çok aşırı sıcak olmadığı için ben de uzun kollu giydirmeyi düşündüm aslında