feyzas 😁 evet yine bir gece uyanma vakasıyla birlikteyiz. Babasından devraldım ne zaman uykusu gelir tahmini?🤣
Meriskus feyzas 2 dem beri ayakta benimkidee karnımı ağrıyor bilmiyorum gaz çıkarttu Gece mamasını kestiğinden beri böyleyşz dık sık uyanıyor Ama hic bu kadar saat uyumamazlığınolmadı Hemen uyurdu
sevimlibebk feyzas bende ayaktayım her gece 2 saatte bir uyanır 8.aya girdik sanki yeni doğduğu zamanlarda gibiyiz zor iş bu uyku işi arkadaş 😂
feyzas yeniann o aylarda geceleri çok uyanırdı benimki de şimdi rahatsız diye uyuyamadı sanırım 10 ay 14 günlük
yahsi_anne3421 yeniann avuç içi kadar pamuğa biraz kolonya döküp aşı yerine sarın ve kundak yapar gibi bağlayın mışıl mışıl tekrar uyuyacaktir Annesi bugün korktu Annesi onlarda bizim gibi hatirlayabiliyorlar ozelliklede uykularında ve ağrıdan çok o anı tekrar yaşayıp sıçrayarak uyanıp aglayabilirler 🥺
yeniann yahsi_anne3421 sallayarak uyuttum şimdi tüm gece başındayım uyuyamadım ateşlenir belki bir şey olur diye hemşire aşı ateşi hastalık gibi değil 37.5 a kadar normal calpol verin düşmek 38 olursa gidin dedi ateşi yok olmadı da ama işte yarın uyanınca o ben napçam bilmiyorum
feyzas sevimlibebk yaa bi benim 8. Ay rahat geçti galiba hiç öyle şeyler yaşamadım ama şimdi kudurmuş
kubra00k sevimlibebk evet benimkide 8.aylık oldu hayatımız bitti resmen, atakları başladı, geceleri uyumuyor. Şimdide ateşi çıktı, sanırım üst dişleri çıkıyor. Mahvolduk yaa
yirmiikikasim23 Meriskus bende mama veriyorum ama senin bebis buyuk galiba benim ki 6 aylik erken galiba 🙂
emrsmrm 4.ay aşımizi olduk her saat başı uyanıyor sallayarak tekrar uyutuyorum o uyusa ben uyumuyorum ateşi çıkacak diye korkuyorum nöbetteyim:)