feyzas yeniann o aylarda geceleri çok uyanırdı benimki de şimdi rahatsız diye uyuyamadı sanırım 10 ay 14 günlük
yahsi_anne3421 yeniann avuç içi kadar pamuğa biraz kolonya döküp aşı yerine sarın ve kundak yapar gibi bağlayın mışıl mışıl tekrar uyuyacaktir Annesi bugün korktu Annesi onlarda bizim gibi hatirlayabiliyorlar ozelliklede uykularında ve ağrıdan çok o anı tekrar yaşayıp sıçrayarak uyanıp aglayabilirler 🥺
yeniann yahsi_anne3421 sallayarak uyuttum şimdi tüm gece başındayım uyuyamadım ateşlenir belki bir şey olur diye hemşire aşı ateşi hastalık gibi değil 37.5 a kadar normal calpol verin düşmek 38 olursa gidin dedi ateşi yok olmadı da ama işte yarın uyanınca o ben napçam bilmiyorum
sevimlibebk feyzas bende ayaktayım her gece 2 saatte bir uyanır 8.aya girdik sanki yeni doğduğu zamanlarda gibiyiz zor iş bu uyku işi arkadaş 😂
feyzas sevimlibebk yaa bi benim 8. Ay rahat geçti galiba hiç öyle şeyler yaşamadım ama şimdi kudurmuş
kubra00k sevimlibebk evet benimkide 8.aylık oldu hayatımız bitti resmen, atakları başladı, geceleri uyumuyor. Şimdide ateşi çıktı, sanırım üst dişleri çıkıyor. Mahvolduk yaa
yirmiikikasim23 Meriskus bende mama veriyorum ama senin bebis buyuk galiba benim ki 6 aylik erken galiba 🙂
emrsmrm 4.ay aşımizi olduk her saat başı uyanıyor sallayarak tekrar uyutuyorum o uyusa ben uyumuyorum ateşi çıkacak diye korkuyorum nöbetteyim:)
gulkeralp emrsmrm En aşağı bi kere kalkıyor bu aralar biraz gece uykuları bölünmeye başladı atak döneminden kaynaklı diye düşünüyorum
gngrozge 2 yaşına gireceğiz hala gece en fazla uyuduğu saat 4 11 de yattı 2 buçukta kalktı şimdi sallıyorum uyudu ama uyanabilir her gecemiz böyle malesef hiç düzen yok öğle uykusu da çok uyumadı hala böyle yani uzun gece uykusu nedir unuttum 2 yıldır
Biroglanannesiiii gngrozge 21 aylık biz de böyleyiz emzirmeyi bıraktık 2 haftaya yakındır her gece aralıksız gece 3-4 uyaniyor ayakta sallaniyor bırakınca tekrar 5 6 ya kadar uyutmaya çalışıyorum uyusa da zaten sabah 7 buçukta ayakta nasıl düzelecek bilmiyorum
feyzas gngrozge Bizim de gecelerimiz çok sıkıntılı sürekli meme için uyanır. İnşallah dişten dolayı böyledir :/ ard arda çıkarıyor dişleri salyası hiç bitmiyor . 4 saat çok az gece için