Arelmom33 atlasmommm ya bnde o markayı aldm ama memnun değilim çünkü düğmeye basınca geç pisirmeye geçiyor ya anlamdm
glsrnkrgz melegim71 bende almayı düşünüyorum aynısını ama pek güvenemiyorum çeyizim de almamıştım pişman oldum almayı düşünüyorum acaba güzel mi parasına değermi
Ygmrcm Minigim38 Karaca hatır hüps kullanıyorum 1 senedir gayet memnunum köpüklü de yapıyor gayet köpüksüz diyenler bence kahve den kaynaklı
Sadeturkkahvesi Minigim38 kayınvalideme hediye almıştm hiç denedimi bilmiyorum 2 sene oldu kullanıyor hala
Ygmrcm Minigim38 sütsüz olan benimki sütlü olanlarda dibi tutuyor diye okumuştum almadım o yüzden annemde okka kullanıyor o da güzel yapıyor
Busr_1992 Minigim38 Arçelik telve tek geçerim ikili olanı ,airfryer da philps var bende bazen mangala gidemiyoruz tavuğu resmen mangalda pişirmiş gibi 20 dk da pişiriyo bence olmalı
Minigim38 Busr_1992 teklisi olan nasıl acaba bide sütle yaptiniz mi hic.Normal patates ile de güzel oluyor mu pişiyor mu yoksa donuk patates mi olmalı
barbiee_ Minigim38 arzum okka 3 senedir kullanıyorum çok memnunum. Valla airfrey öyle çokta gerekli değilmiş benim var philipsin öyle aman aman kullanmıyorum
Minigim38 barbiee_ bi akrabanın arzum okka ama yaparken arada tasma yapıyormuş sizde öyle sorun varmi. Bebegim tavuk çok seviyor mini fırınım var onu kullanıyorum, normal patatesi de kızartıyor mu yoksa donuk patates olması şart mı
Busr_1992 Minigim38 yok kız normal patatesi 10 13 dk süper patates de değil herşey sebzeler vs toprak kaplarda tavuk güveç
barbiee_ Minigim38 normal Türk kahvesi dışında menengiç veya ötekiler yapıyorsa biraz taşırma yapıyor oda aman aman değil. Mangal tadında yapıyor ama bi ateş kadar değil. Normal patatesi de yapıyor evet ayarı var ama kızartmalık olursa yoksa yakıyor😀
Minigim38 barbiee_ evet akrabamda öyle oluyormuş çok az tasma oluyormus. Kızım için almak istiyorum patatesi ve tavuğu çok seviyor alıp almamak arasındayım 😅
Seri-33 Sütlü olanı hangi marka olursa olsun genelde dibinde tutma yapıyor.Sade olanı hangisi iyi yaparsa onu alın bnde karaca var menmunum.