barbiee_ Minigim38 normal Türk kahvesi dışında menengiç veya ötekiler yapıyorsa biraz taşırma yapıyor oda aman aman değil. Mangal tadında yapıyor ama bi ateş kadar değil. Normal patatesi de yapıyor evet ayarı var ama kızartmalık olursa yoksa yakıyor😀
Minigim38 barbiee_ evet akrabamda öyle oluyormuş çok az tasma oluyormus. Kızım için almak istiyorum patatesi ve tavuğu çok seviyor alıp almamak arasındayım 😅
Seri-33 Sütlü olanı hangi marka olursa olsun genelde dibinde tutma yapıyor.Sade olanı hangisi iyi yaparsa onu alın bnde karaca var menmunum.
Meri-Mel Minigim38 Karaca’nın hiç bir mutfak ürününden memnun kalmadım kahve makinesini bilmiyorum ama 🥺
Minigim38 Meri-Mel bende öyle çelik tencere aldim kulbu ısınmaz dediler ama el değmiyor 🙄fincanı güzel ama makinesini bilmiyorum
Minigim38 sadekahve_bitter bende cezvede yapıyorum ama bazen kalabalık olunca onlarda sütle istiyor cezvede yapmak çok zorluyor
mondecaidensecmeler Minigim38 Tefal kopuklum kullanıyorum çok memnunum. Firininiz varsa airfry gerek bile yok bence aynı işlevi görüyor🤷🏻
Minigim38 mondecaidensecmeler tefale de bakayım hemen 😊mini fırınım var memnunum da ama airfey kolaylık falan diyorlar ya alsam mı diye düşünmüştüm
Busr_1992 Minigim38 yok kız normal patatesi 10 13 dk süper patates de değil herşey sebzeler vs toprak kaplarda tavuk güveç
Minigim38 barbiee_ ay alamadım kız benim kartım ziraat öğrenci kartı 1000 tl lik alışveriş yapabilirmisım 🤭🤭 hep babamın yada eşimin kartı ile alıyordum kaldı iyi mi 😅esimi ikna etmem lazım
barbiee_ Minigim38 ikna et ve al aşkom. Ben en çok kızarrtma da sevdim ocak yağ olmuyor😄 ama genel olarak bi espirisi yok sanki☺️ yuı diye bi marka var oda güzel benim kv kullanıyor. Benimki philips xxl
Minigim38 biradamavisi Noname21 karacanın ürünlerinden bende memnun değilim tek fincanı güzel arzum okka aldım şimdi inşallah memnun kalırım