teachersrn Qwerty 9-3 olan bir okulda rehber öğretmen 9da gelip 12de çıkıyor süt izni olduğu için, o süt izninden çok iyi faydalanıyor ama bizde durum hiç öyle olmuyor
Qwerty teachersrn iki öğrenim gören bi okulda da bir branşçı 7de gelip 10da çıkabilir yani sabitlemek için çok büyük bir alan
D_e Qwerty normalde alıyorlar biliyordm da süt izni kullansalar da aldıklarını öğrenince bende şaşırdım baya
teachersrn Qwerty ben ikili eğitim veren bir okuldayım, süt izni olarak 10da çıkamadım maalesef, 19 saat dersim vardı 15 bile verilmedi, 8den 1e kadar okuldaydım
Qwerty teachersrn Yukarıda da dediğim gibi idare ve okulun durumu önemli. 21 saat de verebilirdi. 15 saatiniz olsaydı çıkabilirdiniz de.
Oaoa D_e Doğum izninizin bittiği tarihten itibaren ilk altı ay 3 saat ikinci altı ay 1,5 saattir.Siz 15 saat isteyebilirsiniz fakat idare yardımcı olmak istemezse 21 e kadar verebilir.
D_e Oaoa biliyorum hocam onu benim demek istediğim ilk 6 ay günlük 3 saat onu maaş karşılığına neden saydıramadığımız aktif olarak çalışma şartı var tamam kabul o zaman niye müdür ve rehber öğretmen de ek ders kesintisi yapılmıyor..arkadaş diyolar ki mesai normalde 5 e kadar müdür istese tutar tamam ama kimse o saate kadar durmuyor ki benim süt izni hakkım nerde benim bebeğimin olmasının farkı nerde ben anlayamıyorum..
D_e Oaoa ya da süt hakkımı nasıl kullanmış oluyorum..zaten herkes evinin dibindeki okulda da çalışmıyor mesela benim okulum tam gün ve evime 25 km mesafede
Oaoa D_e Diğer mesajları okuyunca farkettim ne demek istediğinizi.Rehber öğretmen ve idarecilerin durumlarının bu şekilde olduğunu bilmiyordum.Bazı şeyleri anlayamıyorum bunun net bi kriteri olmalı.
Tuugche D_e yanlış düşünüyorsun haklarını ve sorumluluklarını yönetmelikten okumalısın. Hem derse az gireyim hem full ekders alayım yok. Zaten az giriyormuşsun derse süt izni kullanmayacağım dersin programını düzenletirsin hem ekdersin kesilmez hem rahat gider gelirsin evine.
D_e Tuugche sanki süt izni kullanacağım desem bir şey değişiyor..demek istediğimi anlamamışsınız ..benim derdim ek ders değil ...