D_e Müdür haftada girerse 2 saat derse giriyor rehber öğretmen derse girme zorunluluğu bile yok onlar süt iznini kullanıp full ek ders alıyor başka öğretmene yok. Çok ilginç gerçekten
Filizak D_e rehber öğretmen her gün okulda durmak zorunda sabahtan ders bitimine kadar aralarda ya da sonundan başından süt halkını kullanıyordur istersen sen de 30 saat gir hakkını arada sonda kullan bence çokta abes bir durum değil takıldığın
tubaelif Qwerty ben ağustosta müdür yard. Yanına dilekçe yazmaya gittiğimde ücretsiz kullanmayın. Zaten mayısta doğum yapmıştım. 1 sene dolana kadar 15 saat ders veririz saatleri de ayarlarız demişti. Ben zaten calışmamayı düşündüğüm için daha fazla arastırmadım
Qwerty tubaelif Ben de aynı şekilde 15 saat aldım. 2 gün tam gidiyorum bir gün 3 saat kalan günlerim boş sağ olsunlar kolaylık sağladılar. Bu süt izni biraz muallakta kalan bir konu olduğu için idare çok önemli
D_e Filizak öyle olmuyormuş işte hocam ek ders verilmiyor 30 saat bana ders ver günlük de 3 saat iznimi kullanacam olmuyor ne kadar derse girdm o kadar
Adilee @tubaelif aynı almışız izinleri o zaman,bende haftaya gitmeyi düşünüyorum haziranda seminer dönemi başlasak sıkıntı olmuyor sanırım
tubaelif Adilee evet canım 19 hazırana kadar yaptım seminere gideceğim yok sorun olmaz dediler. Ne zaman doğum yaptın?
Qwerty D_e Onlar 1 yıllık izinlerini toplu alıp yine işe erken başlayıp bu sefer tam mesai çalışıyorlar ki değişen bir şey yok bence. Doğum izni de süt izni de kesinlikle az ama herkes için öyle. Dedim ya ben de 3.5 aylıkken başladım. Hem 2 yaşa kadar emzirin anne önemli bilmem ne diyorlar hem de 2 ay izin ben hele sadece 1 ay kullandım yaza denk geldiği için. Müdürün ne ek dersi oluyormuş ki full ek dersi müdür yrd.ları alıyor onu da merak ettim. Bilmediğim bir şeyler mi var?😃
D_e Qwerty normalde alıyorlar biliyordm da süt izni kullansalar da aldıklarını öğrenince bende şaşırdım baya
Adilee @tubaelif 8 Ağustos da doğum yaptım ama yaza geldiği için önceki izinleri saydırtamadım 30 Eylül de bitti o tarihten beri ücretsiz izin kullanıyorum sizin bebeğim daha büyük sanırım 🥰
Deletedmom123 D_e İlk altı ay 3 saat , 2. altı ay 1,5 saat süt izni var. 19 saat derse giriyorum ve her sabah 2 ders saatimi boşalttı okul idaresi. Süt izni kullanmak için ders almadım .
teachersrn Qwerty 9-3 olan bir okulda rehber öğretmen 9da gelip 12de çıkıyor süt izni olduğu için, o süt izninden çok iyi faydalanıyor ama bizde durum hiç öyle olmuyor
Qwerty teachersrn iki öğrenim gören bi okulda da bir branşçı 7de gelip 10da çıkabilir yani sabitlemek için çok büyük bir alan
teachersrn Qwerty ben ikili eğitim veren bir okuldayım, süt izni olarak 10da çıkamadım maalesef, 19 saat dersim vardı 15 bile verilmedi, 8den 1e kadar okuldaydım
Qwerty teachersrn Yukarıda da dediğim gibi idare ve okulun durumu önemli. 21 saat de verebilirdi. 15 saatiniz olsaydı çıkabilirdiniz de.