Cicektebenimcicekligunlerde pinkooo_02 Bencede öyle yap daha çok özel eğitime ihtiyacı olan çocuklara yönelik bence sadece boy kilo içince diğerini al. Özel mama kullanıyor mu canim
pinkooo_02 Cicektebenimcicekligunlerde hayır canım bitane çocuk doktoru 2 ay sonra getir eğer eğer gelişim de farklılık yoksa devletin karşıladığı süt raporu cikaracm dedi fakat o doktorun tahini çıktı başka doktora götürdüm oda kan değeri düşük şurup verdi 3 ay sonra tekrar getir dedi asla kilo almıyor istahida pek yok çölyak testi bile yaptık şükür temiz çıktı canım
pinkooo_02 Funda-12 ilk başta 9 su ilaç kullandık yukselmis dedi doktor 6 ay geçti tekrar kan verdik yine düşmüş 12 şuan
Masal-33 pinkooo_02 ben kullandım 2 şişe bitirdim bide balık yağı möllers yatmadan önce eh işte yani iştahını açıyor boyu da biraz uzadı
pinkooo_02 Masal-33 sizde fucusmu kullandiniz peki burdaki kaç anne classic olanı kullanmamı söyledi de
pinkooo_02 Masal-33 öylemi canım kafam çok karıştı da classic olanı kullanmam gerektiğini söyledi bir kaç anne
ozlemtuncayy İstah açtı bizde 1kutu 1kilo aldırdı ama ilacı bırakınca yine istahı kapandı ferittin değeri 8e düşmüş Demir ilacı polivit D3 bide zinco verdi 1hafta olacak baya istahı filan düzeldi 3yaşında 12 kilo bu arada boyuna da dikkat etmedim
Rumeysabas pinkooo_02 21 aylık oğluma takviye olsun diye aldım eczacı önerdi baya iştahı açıldı faydasını gördük bir de ocean balık yağı kullanıyorum yanında
gamzes-26 Argivit classic kullanıyoruz eczacı iştah açılması için yemekten önce boy uzaması için uyumadan önce verin demişti iştahımız iyi ben hep gece yatsrken veriyorum geçen hafta kontrole gittik boyu beklediğimizden iyi uzamış
Gampelat1422 pinkooo_02 biz kullanıyoruz 2. Şişeye başladık 3 ay içeceğiz. Bizede doktorumuz boydan kısa biraz dedi 28 aylık oğlum. Ben fark gördüm. Sabah kahvaltıdan sonra veriyorum. Bi çok şeyde faydası var
Seyma-55 pinkooo_02 bu şurubu çocuk doktoruna sorduğumda 3 yaşına kdr önermiyorum demişti çocuğa takviye verilmesini flan .Birde bu şurubu gündüz kullanırsanız iştah akşam yatarken kullanırsanız boy uzaması için ise yaradgini bliyorim
Rumeysabas pinkooo_02 focusu önerdi daha sonra çocuk doktoruma danıştım kullanabilirsiniz tavsiye ederim demişti