Rumeysabas pinkooo_02 focusu önerdi daha sonra çocuk doktoruma danıştım kullanabilirsiniz tavsiye ederim demişti
pinkooo_02 Cicektebenimcicekligunlerde çok zor iştahsız çocuk hep böyleydi mesela çiğniyor ya yutacagi yerde ağzından geri çıkarıyor gelde çıldırma
pinkooo_02 Cicektebenimcicekligunlerde herşeyi geri çıkarmıyor ama çıkardıkları var mesela peynir yoğurt süt ağzına sürmez yumurtayida pek sevmez ne vereceğimi şaşırıyorum sebze olarakta domates biber salatalık fwlan yer
Cicektebenimcicekligunlerde pinkooo_02 Ekşimtrak şeyleri sevmiyor herhalde, Doktoru yemek secmesiyle alakalı birsey dedi mi yada öneri bu gidalarini nasıl veriyorsun? Boy için gerekli magnezyum takviyesi de vermiştir o zaman
pinkooo_02 Cicektebenimcicekligunlerde hayır aşkım sadece boy için bu argivit focusu söyledim oda öneriyorum verebilirsin dedi başka birşey yazmadı boy için genelde kaşar peynirini omletin içine koyuyorum öyle yiyiyor bazen anladimi yemiyor pankek felan yapıyorum arada yiyiyor arada yemiyor mesela bu sabah sadece küçük bir ekmek arası yumurta yemiş başkada birşey yemedi
Cicektebenimcicekligunlerde pinkooo_02 Benim bebişte bir haftadır öyle kilo almadı sanki bu ay sabah kemik suyu kaynattım belki faydası olur iştahsız bu ara zormuş yemeyen çocuk ilk oglum herşeyi yerdi.🤷🏻