Elfmom1234 Kollu ince zıbın üstüne kollu pijama, geceleri soguk oluyor. Üstüne de ince bi yorgan örtüyorum. Havalar ısındı içindekini kolsuz giydirdim, giydirmez olaydım buz gibiydi gögsü burnu üşümüş yavrum
bosanbacim İzmirdeyim gece 25 derece oluyo zıbınla yatiriyorm sabaha karsida üstüne carsaf atiyorm ince
ahs648_ alikaganblt ben İzmir’deyim ve aşırı sıcak sadece zıbınla duruyor ama akşam üşür diye bacaklarını ince battaniyeyle örtüyorum
Atamom_ Bizim oda çok sıcak oluyor gün içinde 30 dereceyi görüyor geceleri de klima açıyoruz mecbur üst kısa kol alt uzun pijama birde çorap giydiriyorum klima ile 25-26 dereceye düşürüyoruz klima olmadığı zamanlar alt üst kısa pijama ile yatırıyorum 24ün altına düştüğünde ısı bacaklarını örtüyorum aydındayız
arke alikaganblt ben 22 derece evde 1,5 tog giydiriyorum 25.5 derecede pijama takımıyla yatsa üşümez bence
gokceege alikaganblt benim evimde o derecelerde ben zıbın alt üst pijama giydiriyorum uzun geceleri soğuduğu için bir de örtünmeyi sevmiyor o yüzden baktığımda sıcak oluyor üşümüyor
Bds2022 alikaganblt merhaba aynı tulum bizde var kısa kollu atlet üzerine uzun kollu pijama takımı üstüne tulum oda 25 derece. Aslında bebekten bebeğe değişir deneye yanıla gece gözlemleyerek bulabilirsiniz ☺️
alikaganblt Bds2022 ben de yazılan cevapları görünce şaşırdım sadece zıbın giydirdim ilk gün üstüne tulum giydirdiğimde kolları göğsü sırtı buz gibiydi suan ince alt pijama tişört altında zıbın üstünde de tulum var
suheyla92 alikaganblt o listeler benim de icime sinmiyor gonulal hoca 24.5 derece odada bebek bezle yatsin diyo bizim oda su an 24.5 ama ben uzun kollu penye pijama ve ince yorgan kullaniyorum nasi yani bebek bezle yatsin. Citcitli badi ince ayakli tulum uzerine ince penyeden torba kundak uzerine penye örtü ortuyorum ortmezsem yuzu soguk oluyor. Uyanınca da icine corap giydiriyorum aksama dogru da uzerine penye yelek giydiriyorum
alikaganblt suheyla92 bebeğiniz isilik olur diyor dinledim o konusmayı ama neden içime sinmiyor bilmiyorum🥹
suheyla92 alikaganblt olmuyor isilik falan hatta hemen usuyo benim bebegim eli yuzu buz oluyo napiyim hocamm 😅
smnbr karamelmakiyato Ya ben de yarın uyku tulumu alcam bebeğim 3,5 aylık. Ankara da yaşıyorum. Genelde ev 20 derece falan. Kaç tog ve beden almalıyım. Yaz için müslin uyku tulumu var bu arada