obsesifanne İzmirden bildiriyorum odamız 26-27 derece yarım kol zıbın altına uzun pijama ve asla üstünü örttürmüyor. Kaç gecedir bu şekilde terlemeden uyuyoruz. Her türlü yatırdım hep terledi.
ZeydsMom ben burada tulumla ilgili fikir aldim ve uyku tulumu almama karari verdim. Onun yerine pamuklu tulum aldim ama biraz bol. Havaya gore altindan giydiriyorum biseyler ustnden onu ustunude ortmuyorum. Ne terliyor ne usuyor. Simdi biraz sogudu hava uzunkollu tulum aldim. Ama sicaklaninca zaten bitek body ve alta gecerim. isufumveben
selinbati ZeydsMom hangi pamuklu tulumu aldınız acaba? Bende çok kararsızım da fikir olması açısından soruyorum
catcilek Aydın 25-26 derece kısa kollu üst altına uzun pijama sabaha karşı üşüyor uzun kollu giydiriyorum sonrasında
asya343 alikaganblt 2,5 tog giydiriyordum İstanbul havası malum bi sıcak bi soğuk şuan üst uzun kollu alt pijama giydiriyorum üstünü de örtüyorum ama gece dönünce açıyor 6 aylık
karamelmakiyato asya343 tog çok yüksek terleyip kurur hasta olur. Üstünü örtmeyin içine de sadece zıbın giydirin
sebaminikelebekk Oda ısısı 21-22 derece. Üzerine zıbın ve orta kalınlıkta pijama takımı giydirip üstünü battaniye ile örtüyorum. Battaniyeyi üstünden atıyor kontrol edip örtüyorum ama çok da şey yapmamak lazım ya😂😂
mayis_papatyasi alikaganblt acaba bebek terleyip öyle soğuyor olabilir mi?çünkü 24 derecenin üstüne çıkmayın diyorlar
nazifetopcu 0.2 tog yazlık uyku tulumu giydiriyorum.altına ince bir zıbın. Oda sıcaklığı 26 izmirdeyim.
karamelmakiyato alikaganblt yoğun derecesi düşük geceye göre. 1 tog deneyin bu aylarda daha iyi olacaktır
smnbr karamelmakiyato Ya ben de yarın uyku tulumu alcam bebeğim 3,5 aylık. Ankara da yaşıyorum. Genelde ev 20 derece falan. Kaç tog ve beden almalıyım. Yaz için müslin uyku tulumu var bu arada
asya343 karamelmakiyato Evet öyle yapıyordum zaten , şuna havalar iyi giydirmiyorum soğuktu bi ara ozaman giydirmiştim altına atlet zıbın giydiriyordum sadece üstü de açıktı
mucizemm94 Uzun kollu giydirmeye devam hala soğuk İstanbul pamuklu giydiriyorum üstünu çok ortmuyorum ev zaten 24 derece normal
Elfmom1234 Kollu ince zıbın üstüne kollu pijama, geceleri soguk oluyor. Üstüne de ince bi yorgan örtüyorum. Havalar ısındı içindekini kolsuz giydirdim, giydirmez olaydım buz gibiydi gögsü burnu üşümüş yavrum
bosanbacim İzmirdeyim gece 25 derece oluyo zıbınla yatiriyorm sabaha karsida üstüne carsaf atiyorm ince
ahs648_ alikaganblt ben İzmir’deyim ve aşırı sıcak sadece zıbınla duruyor ama akşam üşür diye bacaklarını ince battaniyeyle örtüyorum