alikaganblt isufumveben sadece 3 gündür kullanıyoruz yenidoğoğandan 3 yaşa kadar kuması kalınlıgı cok güzel şimdilik memnunum ama içine nasıl giydireceğimi çözemedim haberiö olana kadar terlemesinden korkuyorum
Sibelmuc alikaganblt 20-21 derece odası,1,5 Tog kısa kollu atlet ve uzun kollu pijama,cam üstten açık sorunsuz uyuyor
songulasln alikaganblt Diyarbakır çok sıcak bizim ev yanıyo zıbın altına da pijama giydiriyorum. Sabaha karşı üstünü örtüyorum ona rağmen ter içinde kalıyor ( kundakla uyuyo)
Elisarli alikaganblt oda genelde 22-23 derece arası oluyor 1,5 tog uyku tulumu lcw dan içine kolsuz body ayakları çorapsız şeklinde uyuyor
alikaganblt Elisarli bi tane uyku tulumumuz var onu da bodruma göre aldım yaz kıs aynı olsun içine ona göre giydiririm diye kısın zaten 24 ten asagı olmuyor😌
nnoktaa alikaganblt 4.5 aylık patikli alt, kısa kollu body karnına da ince bir müslin. Odamız genelde 24 derece.
180422a smnbr kesinlikle siz annesi olarak daha iyi bilirsiniz ama ben 1.5 tog alırdım, 2 toglar neredeyse yorgan gibi oluyor. Tabi buda markadan markaya değişiyor ama
180422a alikaganblt aynı tulumu ben de kullanıyorum oda 22 derece, yalnızca zıbın ve tulum giydiriyorum ben mesela
180422a isufumveben yenidoğan döneminde aldım ben tulumu yaz kış aynı markayı kullanıyorum oğlum şuan 25 aylık. Parasını hakeden bir ürün olduğuna emin olabilirsiniz. Bütçenizi aşmayacaksa kesinlikle tavsiye ederim.
bir_minik_annesi0301 alikaganblt bebeğin usudugunu boynundan anlayabilirsiniz bn zibinla uyutuyorum bazen hava soğuk olunca kazak pijama giydiruyorum
obsesifanne İzmirden bildiriyorum odamız 26-27 derece yarım kol zıbın altına uzun pijama ve asla üstünü örttürmüyor. Kaç gecedir bu şekilde terlemeden uyuyoruz. Her türlü yatırdım hep terledi.