Esmos3506 Alya-Sena hayır ben aradım yarın görüşme yapacağız inşallah bana mantıklı bir yer gibi geldi umarım hepimiz için hayırlısı olur olumlu olumsuz dönüşte lütfen haber verin 🥰
Alperenmomss Alya-Sena hepsi jet nerden nasıl başvurusu yaptınız link atar mısınız ben portu okudum ama bulamadım link
Alya-Sena Esmos3506 evet mantikli bir yer bura sayesinde calisan larda var burada memnunlar. Suanda hepsijet isi vardi ellerinde ama belki sizide ona verirler. Donus yaparm muhakkak
yadeyade27 Esmos3506 canım nasıl yapıyorsunuz ne gerekli bana da bilgi verirmisin brnde istiyorum evde çalışmayı
minikmucizemaak Esmos3506 Bana maille göndereceklerdi depolamadan alamıyorum nereden başvuru yaptınız yönlendirir misiniz hemen yapayım
Esmos3506 yadeyade27 canım yukarda bir arkadaş Instagram sayfası söylemiş ben oraya baktım biosunda siteler var iş ilanlarına cv ve gereken yerleri doldurup gönderdim daha sonrada aradım Instagram hesabı : champs_tr
Esmos3506 Alya-Sena bana dönüş oldu hepsijet chat işi pazartesi günü eğitime başlıcam inşallah 3-8 çalışma saatinde
Esmos3506 minikmucizemaak maile cevap vermeniz gerekiyor video çekip gönderiyorsunuz çünkü depolama alanı açmaya çalışın
Esmos3506 Alperenmomss canım yukarda bir arkadaş Instagram sayfası söylemiş ben oraya baktım biosunda siteler var iş ilanlarına cv ve gereken yerleri doldurup gönderdim daha sonrada aradım Instagram hesabı : champs_tr