Alperenmomss Alya-Sena hepsi jet nerden nasıl başvurusu yaptınız link atar mısınız ben portu okudum ama bulamadım link
Esmos3506 Alya-Sena size özelden yazdım bana ulaşırsanız çok sevinirim en azından şirket ile ilgili bilgi sahibi olalım bu kadar çabuk iş bulduğuma çok şaşırdım 😅 başıma iş açmaktanda korkuyorum 😂
Alya-Sena Esmos3506 gordumde esim 🤨 ozelden yazarim gene size is de sirkette siknti yok ya calisanlarda var burada maaslarini filan aliyorlar. Size maas filan bise demedilermi
Esmos3506 Alya-Sena anladım, şöyle oldu benim işim chat olacak sabahçı öğlenci ve tam gün var ben pazartesi eğitime başlıyorum ama sözleşme daha atılmadı tam olarak neler yazıyor sözleşmede paylaşır mısınız
Esmos3506 Alya-Sena bana ücret tam net birşey demediler sadece yaptığım chat üzerinden alacağımı söylediler molaları vs sordum size göre ayarlayacağız dediler
Alya-Sena Esmos3506 bugun yarin atarlar sozlesmeyi ozmn. boyle platformlarda yasakmis sozlesme gizlilik filan paylssmak oyle yaziyor atmadm onun icin.
Keremikoom Esmos3506 ya chat olarak çok iyi olmuş benimde istediğim chat ti ama banka müşteri hizmetleri çıktı kamera karşısında çocuklar evde oldugi için o uygun olmadı kabul edemedim
Alya-Sena bir_prens_annesi_ instda champs_tr sayfasina basvurun. Kurumsal yerlerle anlasmalari var is ayarliuolar
Alya-Sena kirikkalp evet buradan calisan arkadaslar var. Onlardan onay aldikdan sonra zaten bnde basvurdum
Alya-Sena bir_prens_annesi_ suan mesai bitti zaten yarin donus yaparlar veya o sayfanin bilgilerinde mail adresleri yaziyor orayasa yazablrsnz
Alya-Sena kirikkalp kurumsal yerlere yerlestiriyor iste. Suan ellerinde hepsijet projesi var musteri temsilcsi olarak yerlestiriyolsr