Alya-Sena Aslan2103 webhelp de kuzenimde calismisti bi sure memnundu. Bn orayada baktimda ilani ni goremedim. Siz calistinizmi bu firmada
Aslan2103 Alya-Sena evet 1 sene calistim trendyolda. Simdi kardesim akbankta calisiyor. Ismi degismis sanirim yaka kartinda webhelp yaziyoda
Alya-Sena Aslan2103 webhelpde anladgm kadariyla araci firma kuzenimle suan gorusmedgm icin detayli soramadim da bu kurumsal firmalar webhelpin adi altinda toplaniyor sanirim. Kariyerden trendyol aratiyorum cikmiyor cunku
Aslan2103 Alya-Sena evet evet dogru akbank trendyol işte hepsiburada pegasus cogunun ortak cagri merkezi
minikmucizemaak Alya-Sena Canım merhaba bu çağrı merkezine nereden başvuru yapacaktım, annem bebeğime bakmada yardımcı olur. Benimde ihtiyacım var beni yönlendirir mısın
Alya-Sena minikmucizemaak merhaba. Instgrmdan champs_tr sayfasina yazabilirsnz. 3bin kusur takipcisi olan sayfa
Alya-Sena minikmucizemaak evet donus yaptilar ben daha once cagri merkezinde calismadgm icjn online egitim gorcm mail bekliyorm. Diger arkadaslardn calisanlar var ama