eymenzeynep minikveannesii Alanya’da otele gideceğiz. 4 gece 5 gün 37 bin. Yol parası,gezeyim edeyim dersek 50 bini gözden çıkardık
Noname21 Kadifemsii villa tatilini bir kere denedim ve nefret ettim valla sabah kahvaltı hazırla kaldır plaj çantası hazırla tası orda yorul gel yemek işinde yorul sonra banyo uyutmak zerre zevk almadım birde korktuk evi öyle bir yere yapmışlar ki fakir bir mahallenin en ucu hırsız girer korkusu ile hiçbirşey yapamadık
Kadifemsii Noname21 yaa evet kötü bir deneyim olmuş sizin için 😔 biz 6. Yılıma gireceğiz evlilikte her tatil villa kiraladık sadece kış tatillerinde termal otele gittik otelde de yeme içme saatlerine bağlı kalmak beni yordu 😬 yemek işi çok dert değildi benim için Çünkü kızlarıma otelde yemek yedirirken aşırı zorlanıyordum herşeyi yemezler seçiciler maalesef . O yemek yedirme olayı benim tüm günüme mal oluyordu .
eymenzeynep Noname21 dediğiniz oteli bilmiyorum belki ultra lüks bir oteldir. Fiyatı ondan böyledir. Telatiye resort otele gideceğiz. Geçen senede buraya gittik. Çok memnun kaldık.
Noname21 Kadifemsii anladım umarım çok güzel geçer biz bu sene yurt dışı düşünüyoruz daha ucuza geliyor hırvatistan olabilir
Kadifemsii Noname21 umarım sizde gönlünüzce eğlenirsiniz . 🌸 Bende yurtdışı çok istiyorum ama çocukları biraz büyütmem gerek biri 4 diğeri 2 yaşında.
SuMisalii minikveannesii 2 gün önce döndük tatilden 5 gece 6 gün için villa kiraladık.kaş kalkan da çok güzel bir villaydı 28 bin ücreti vardı tabi yiyecek içecek hariç.50 bini falan buldu.
uykucukoalaa eymenzeynep bende sizden görüp araştırdım çok beğendim Ekim’de gitsek hava yine oralarda sıcak olur mu acaba bi bilginiz var mı bide çocuklar için uygun mu yemekler vs
eymenzeynep Noname21 sabah kahvaltısı, öğle yemeği, akşam yemeği,gece çorbası, kahve pasta saati,havuzun orda gözleme, denizin orda hamburger ve patates kızartması hepsi fiyata dahil
themommyy minikveannesii karavanımız var o yüzden lüks otellere para harcamıyoruz😂 zamanında harcadık ama şuan saçma gereksiz geliyor sadece 5-6 gün için gerçi şuanda benzin almış başını gidiyor ama en azından sürekli yer görüyoruz otelde tıkılmıyoruz 😂 geçen sene akdeniz turu yaptık 20-25 gün gibi gezdik bulduğumuz koyda durduk kaldık 😂 alışveri desen eve alışveriş yapar gibi normal alışveriş yaptık o yüzden maliyet normal market fiyatları miktarında 😂 bu sene bebeğim var ve 6 aylık en rahat tatil karavanmış gibi geliyor hele ki bebeyle😂 evin sırtında misali 😂
Melekhnm themommyy duş war mı karavanda Warsa suyu falan naısl oluyur nereye gidiyor suyu merak ettim
Eski9 minikveannesii Antalya’da otel bulduk alanyada. Bu sene 10 yıl sonra ilk kez otele gidicem tekrar çocuklarla ilk otel deneyimi olacak değişiklik olsun dedik 34.bin odedik İncekum plajı mevkinde sırf denizi için seçtim oteli. Temmuzda gidicez nasip olursa çok heyecanlıyız 😁🙈 otel yeni temiz görünüyor yorumları da genel olarak iyiydi havuzlu kaydıraklı plajı da sırf kum ve sığmış en büyük tercih sebebim bu olmuştu. Antalya mevkide genelde hep kayalık taşlık girince çabuk derinlesen plajlar mevcut inşallah güzel geçer bakalım ☺️
Gzd3264 minikveannesii biz Allah nasip ederse karadeniz turu düşünüyoruz 30-40 bin ayırdık jandarma tesislerinde kalıcaz sadece yemek içme bide yakıt masrafımız olacak