endoplazmikretikulumiste minikveannesii eylülde Antalya Belek cullinan erken rezervasyonla 100 küsüre mal oldu
NariNariKiminYari minikveannesii şuanlık datçada 4 gece 5 günlük bir rezervasyonumuz var 43 bin verdik oraya bodrumda 6 gece 7 gün için erken rezervasyonla 230 bin verdik geçen senenin iki katı olmuş fiyatlar 🥲
baroayse minikveannesii ben tesettürlü değilim ama, erkeklerin yanında maya bikini giyemem, 2015 te kız arkadaşımla gitmiştik , şimdi kizkardesim ve oğlumla gidicez
Kadifemsii Noname21 evet plaja inmek istediğinde merkeze gitmek istediğinde cidden çok yoruyor . Ama bu sefer kiraladığımız villada herşeyin tam olmasına özen gösterdik oyun olanı çocuk havuzu . Havuzun büyüklüğü falan filan . Muhtemelen 1 yada 2 gün plaja gideriz diye düşündük . Çocuklu hayat o kadar yorucu ki şuan tek tatil anlayışım uzanmak uzanmak uzanmak 😂 annem ve kardeşimi de götürüyoruz dinleneceğim diye umuyorum
Noname21 Kadifemsii villa tatilini bir kere denedim ve nefret ettim valla sabah kahvaltı hazırla kaldır plaj çantası hazırla tası orda yorul gel yemek işinde yorul sonra banyo uyutmak zerre zevk almadım birde korktuk evi öyle bir yere yapmışlar ki fakir bir mahallenin en ucu hırsız girer korkusu ile hiçbirşey yapamadık
eserekli_kiz11 minikveannesii bubsene çadır kampi yapicaz malzemelerimizi aldik umarım pisman olmayiz
hmyraass eserekli_kiz11 çocuk varsa çok zorluyor ben geçen sene gittim pişmanlıkti tabi tercih meselesi
D_deniz minikveannesii benim ailem tekirdağ merkezde. Istanbuldan anca telirdaga gideceğiz gibi gözüküyor. Eşime kalsa hersey dahil Bi otele ege tarafına gitmek hatta içinde uçak bileti de varmış 5gun 3yetiskin 50bin fiyat almış. Biz 2yetiskin daha uygun olur heralde. Tekirdagda ailemin yanına gidersek hergun denize gideriz veya piknik-mangal veya sahildi vs gezeriz dolu dolu geçer daha az harcarız annemler in evde odamız ayrı banyomuz var ….bilmiyoruz doğrusu. Hersey çok pahalı borctan korkar olduk
eymenzeynep minikveannesii Alanya’da otele gideceğiz. 4 gece 5 gün 37 bin. Yol parası,gezeyim edeyim dersek 50 bini gözden çıkardık
Kadifemsii Noname21 yaa evet kötü bir deneyim olmuş sizin için 😔 biz 6. Yılıma gireceğiz evlilikte her tatil villa kiraladık sadece kış tatillerinde termal otele gittik otelde de yeme içme saatlerine bağlı kalmak beni yordu 😬 yemek işi çok dert değildi benim için Çünkü kızlarıma otelde yemek yedirirken aşırı zorlanıyordum herşeyi yemezler seçiciler maalesef . O yemek yedirme olayı benim tüm günüme mal oluyordu .
eymenzeynep Noname21 dediğiniz oteli bilmiyorum belki ultra lüks bir oteldir. Fiyatı ondan böyledir. Telatiye resort otele gideceğiz. Geçen senede buraya gittik. Çok memnun kaldık.
Noname21 Kadifemsii anladım umarım çok güzel geçer biz bu sene yurt dışı düşünüyoruz daha ucuza geliyor hırvatistan olabilir
Kadifemsii Noname21 umarım sizde gönlünüzce eğlenirsiniz . 🌸 Bende yurtdışı çok istiyorum ama çocukları biraz büyütmem gerek biri 4 diğeri 2 yaşında.
SuMisalii minikveannesii 2 gün önce döndük tatilden 5 gece 6 gün için villa kiraladık.kaş kalkan da çok güzel bir villaydı 28 bin ücreti vardı tabi yiyecek içecek hariç.50 bini falan buldu.
uykucukoalaa eymenzeynep bende sizden görüp araştırdım çok beğendim Ekim’de gitsek hava yine oralarda sıcak olur mu acaba bi bilginiz var mı bide çocuklar için uygun mu yemekler vs
eymenzeynep Noname21 sabah kahvaltısı, öğle yemeği, akşam yemeği,gece çorbası, kahve pasta saati,havuzun orda gözleme, denizin orda hamburger ve patates kızartması hepsi fiyata dahil