aysegul_my Kızlar hiç cocugunu cast ajanslara yazdiran oldumu kayit ettiren yani bi cast ajans vardi bende whatsaptan basvuru yaptim nasilsa aramazlar belki bi deniyim dedim bugün aradılar istanbulun hangi ilcesindesiniz falan die sordular sehir disinda oturuyorum dedim gelebilirmisiniz dediler gelebilirz dedim kayit yapıcaz ücret var isterseniz online kayitta yapabiliriz dediler siz cocuğun resimlerini cekip gönderirsiniz yakında ozmo reklam cekimi var dediler biraz googledan araştirdim bazi yorumlar gördüm işte kayit icin para ödedik yetmedi kataloğa koyucaz cocugunuzu dediler bida ücret odedik her adımda ücret istiyolar diye yazanlarda olmuş bazılari şu reklamda oynadik cok güvenilir ajans diyenlerde var sizin deneyiminiz oldumu ?
tubatgn aysegul_my 8 sene boyunca ajansta hem modellik yaptım hemde çalıştım. Bir kere bile para ödemedim. Para alan ajanstan hayır gelmez😌
orjinalhoptiri aysegul_my Geçenlerde Google’dan denk gele başvuru yaptım. Bayağı bir Arayan soran olmadı. Cumartesi günü aradılar il merkezine otele çağırdılar, hiç para Konusu geçmedi. Ama gitmedik eşim boş ver vazgeç o sevdadan dedi:( yarama tuz bastın kız yine aklıma geldi üzüldüm:(
yavrupotuncek aysegul_my ücret görüşmeden istemezler bende birkaç yere başvurdum ve hepsi de çağırdı ikisi dosya parası önce istedi bilir yer istemedi bir tarih verdiler bulunduğum ilde bir otelde görüşme vardı o gün ama ben gitmedim o gerçekti mesela çünkü o otel böyle işler için kullaniliyo yani bebeği görmeden ücret istemezler dosya parasu adı aldinda
durukusmom aysegul_my genel itibariyle evet önce fotoğraf çekimi ve kayıt için sonra da iş vermek için ücret talepleri oluyor ve iş çıkıp çıkmayacağı kesin değil çünkü bir portföye giriyorsunuz ve kriterlere uyan talep oluşması lazım. Ben çocuğum için değil kardeşimden biliyorum bize biraz külfetli geldiği için vazgeçmiştik
tubatgn aysegul_my İlk başta kayıt olduğum ajans benden kayıt ücreti aldı. Bir tane iş gelmedi. Başka ajansa geçtim. 8 sene boyunca kazandığım para ile araba alırdım. Öyle söyleyim. Ama ben yemeyi tercih ettim 😌
yavrupotuncek orjinalhoptiri aynısını bende yaşadım eşimde birakmadi çocuğumun ünlü oyuncu geleceğini kararttı resmen içime dert oluyo çok güzel bir hatıra olabilirdi 😂😂
Tugcekus aysegul_my benim bebeğim kayıtlı lcw çekimlerinde ajansımız kayıt olurken hiç para istemedi ora alan ajanslara pek yanaşmayın iyi bir ajans olmuyor onlar
limonzeytinmom Tugcekus hangi ajansta. Benım büyük kızı kayıt ettirmiştim. Kayıt parası verdim 1 sende o aldar video fotoğraf cektik gönderdik hiç iş gelmedi. Laylaşirin ajansı. Küçüğü de vermek istiyorum ama böyle para verip heveslenip iş gelmeyince olmuyor. Ben anı kalsın istemiştim.
Noname21 aysegul_my çocuğunuzun üzerinden para kazanmak bu resmen böyle kötü bir devirde cocugunuzu. Resimlerini oraya buraya nasıl yolluyorsunuz hayret ediyorum
aysegul_my Noname21 bi ajansa gönderdim alt tarafi saçmalamayin isterseniz neden cocugumun üzerinden para kazanmak isteyeyim bu devirde tvlerde izlediğimiz cocuklara begenerek bakarken benim oğlumu mu istismar edilicek ben bi umit belki secilir hatira kalir hayatı daha güzel olur die düşundüm hangii anne buna müsade eder
bbren limonzeytinmom bizde Layla ajansa kayıt olduk İst cagirdilar firmaya gittik kızım çok çekingen olduğundan olmadı.. bursa da AVM de padyuma çıktı en azından anı kaldi dedik 😃
Noname21 aysegul_my tvlerde izlediğimiz cocuklara begenerek bakarken benim oğlumu mu istismar edilicek Ne oluyorsa bundan oluyor zaten Hatıra kalmasını istiyorsanız profesyonel foto çekimi yapın koyun albüme
Gamzellik Sevgili anneler çocuk istismarı böyle kol geziyorken lütfen bunları yapmayın, hatta sosyal medyada bile paylaşmayın, lütfen. Böyle anısı da olmayıversin.
limonzeytinmom bbren Ayyy bizi hiç beğenmediler 🤣 bizimde 1 tane olsa anımız olsaydı dedim ama yok. Şimdide küçüğ hiç kayıt ettirmedim boşa 🤭 büyük sarışın yeşil gözlü kızım küçük esmer kahverengi göz gür saçlı 🤭