Noname21 aysegul_my tvlerde izlediğimiz cocuklara begenerek bakarken benim oğlumu mu istismar edilicek Ne oluyorsa bundan oluyor zaten Hatıra kalmasını istiyorsanız profesyonel foto çekimi yapın koyun albüme
[silindi] Gizemlibirisi Ben Ankara’da bir Ajansla çalıştım. Bu işleri bırakalı 4-5 sene oluyor. Benim çalıştığım ajans hala güzel işler yapıyor. Ama amacı hep dönemsel projeler, katalog ve defile. Bu yüzden şu an hangi ajans iyi ve para istemiyor bilemiyorum.
limonzeytinmom bbren Ayyy bizi hiç beğenmediler 🤣 bizimde 1 tane olsa anımız olsaydı dedim ama yok. Şimdide küçüğ hiç kayıt ettirmedim boşa 🤭 büyük sarışın yeşil gözlü kızım küçük esmer kahverengi göz gür saçlı 🤭
bbren limonzeytinmom yeteneğe bakıyorlar işte …kaydımiz dolunca yenilemedim .. palyonco magzasinin kıyafetlerine mankenlik yapmışlardı..
bbren limonzeytinmom firma secseydi kızımi çok azpara veriyorlar ztn.. benim gitmem gelmem yeme içmemi bile karşılamıyor alcagi para 😅
delirmeceler aysegul_my işin içinde para varsa kesinlikle girmeyin hiçbir cast çekiminde para talep edilmez