mihranaslan cauuv2 yasemin adım senin neydi ben bugün umutluyum ama bakalım ne olur sende öyle düşünüyorsun
cauuv2 Sadekahve_ amaaan bosver o zamanda cumartesiye kalmıs olur en fazla 2 günümüz var askım biz net bilgi vermiyoz sonucta heyecanla tahminleri söylüyoz kimse linçleyemez😂
cahillesohbetikestim Sadekahve_ en son cumartesi açıklandı açıklandı yoksa bir daha girip bakmam da 😂
Sadekahve_ cauuv2 yokk kız linçten değil kendi kendimize çökeriz 😀 en geç cumartesi olsun bariiiiii haftaya dayanamaaam 😀
GemlikZeytini Sadekahve_ hepiniz için hayırlısı olur inşallah kızlarr. Bizim 6. Tercih gelmişti doğu için. Bi senemiz kaldı hiçte mutlu değilizz son bi sene geçsede bizden batıya atsak artık kendimizi🥹
Sadekahve_ GemlikZeytini ne kadarda bizz doğu bitti ama bizde bittikk🤦🏻♀️🥲 bizimde 7. Tercih Şırnak geldi maalesef sizin neresii.
cahillesohbetikestim GemlikZeytini ay ilk iki tercihimiz olursa çok mutlu olucaz bakalım hayırlısı artık 😂
Loveis16 Sadekahve_ bana nedense hep bugün gibi geldi ama tutmayacak inşallah yarına eşimde diyor haziranın ilk haftası 😂tamamen his