Adaoslem Noname21 kaç dakika sürüyor, 500 adet. Ara vererek mi yapıyorsun yoksa bir güne yayıyor musun
777laydy Adaoslem bende nasipse bugün başlıyorum chole thing var ordan yapıyorum bende inşallah güzel sonuçlar alırız
Adaoslem 777laydy onu doğumdan sonra yapmıştım, biraz ağır. Bir hafta daha Leslie yapıp ona başlayabilirim
Adaoslem Adaoslem lceLady Elifkskll bilememolabilir Noname21 777laydy mervee345 1meowmam prens_prensesannesi Anonim18 Kızlar leslieye vücudum alıştı. Yeni birini keşfettim. Onu yapıyorum 45 dakika sürüyor. Gittiğinde yerden kalkamıyorum, su için kalıyorum. 10 gün bu deneyeceğim. Kilom69-70 arası gidip geliyo. Yemeğe çok dikkat etmiyorum. 2-3 gün saldım Leslie. Siz ne durumdasınız
Adaoslem Elifkskll bugün tamamla, 13 dakika da güzel bir başarı. Vücudun alışacak, bir hafta sonra çok basit diyeceksin
mervee345 Kızlar bende kilo vermek istiyorum bu Leslie dediğiniz nedir link bırakabilirmişsiniz yputube da baktım ama bir çok video var 64 le gebe kaldım 79 la doğum yaptım 9 kilo gitti kızım 3 aylık olacak 70 den aşağı inemedim henüz
Adaoslem mervee345 bende 70ten düşemiyordum. Su diyeti yaptım 68e indim. İki hafta sonra tekrar 70 oldum. Ama incelme çok belli oluyor. Kıyafetlerim daha düzgün
1meowmam Adaoslem bende evde yapıyorum ameliyat olduğun için şu sıralar sadece yememe dikkat ediyorum. Ekmek hamur işi tüketmiyorum. Yürüyüş yapıyorum ama çok zorlamayacak şekilde , baya kilo verdim
Adaoslem 1meowmam ben bir hafta boyunca su diyeti yaptım. Hep su içtim bayılmayacak kadar bir şeyler yedim. O hafta bütün ödem gitti. Çok enerjik hissettim kendimi. 4 kilom gitmişti. Yürüyüş de yapmıştım.
Noname21 Adaoslem iple daha güzel oluyor bak ben ramazanda Ayşegül demirspyun 45 dakikalık zumbasını yapıyordum hem keyifli hemde oda çok ter attırıypr bir gün ip bir gün zumba yaparım ben belki
prens_prensesannesi Adaoslem benim bugün diyetimin 13.günü ekmeği çıkarttım hayatımdan günde 3 litre su 6000-10000 adım yürüyüş arada leslie sabah form çayı akşam kiraz sapı kendimi 70 sanarken tartıda 73 çıktım😂sinirlerimi bozmuştu şimdi tekrar 70 oldum 13 günde 3 kilo gitti🥳istersek başarırız tabi ben wp grpla ilerliyorum motive oluyorum
Adaoslem prens_prensesannesi bende istiyorum da yok öyle bir grubum, bende kendi çapımda bir şeyler yapıyorum
Adaoslem Anonim18 doğumdan 6-7 sonra 1 ay boyunca yaptım. Yediklerime de dikkat etmiştim.2 ay sonunda 9 kilo vermiştim. Bir süre sonra vücut alışıyo. Bana artık yürümek gibi geliyordu hareketler. Ekleneler yapmıştım kendimcw