2cocuklumom inci86 emziriyorsanız zorlar sizi 6 dan sonra yememek önemli olan günlün kalori alımını aşmamak diyorlar hep
mucizemm94 2cocuklumom bugün yeni basladigim için zorlu geçti ama basaracagima inaniyorum kafada başladı benim veririm Allah yardımcımız olsun
silbastanbaslamakgerekbazen 2cocuklumom @mucizemm94 Bugün ilk defa tartıldım ve 78.1 geldim. Hiç bu kadar kilolu olmamıştım 😔😔😔😔
2cocuklumom silbastanbaslamakgerekbazen ben en son 78 leri bile 3 yık önce gördüm 80 lerden düşeyim inşallah
silbastanbaslamakgerekbazen 2cocuklumom mucizemm94 Ben de teşekkür ederim. Spor yaptım, biraz ekmek yedim ama maalesef 🙄
Kediperest Ben de bugün basladım 76 olunca artık dur demeye geldim.ama ilk günden dayanamadım eşim sıcacık kurabiye almış bir iki tane yedim. ama yarın full kaçamaksız gidecek inş’ALLAH. 6 bin adım attım.
2cocuklumom Kediperest valla o kadar çok kafaya taktım ki ufak bi tatlı bile yesem suçluluk hissediyorum hemen
silbastanbaslamakgerekbazen Uzun zamandır fotoğraf çektirmiyordum, parkta yürüyüşe çıkmıştık ailece orada çekildik. Fotoğrafa bu akşam baktım. Felaket… Arkadaşlar fazladan taşıdığım en az 18 kiloyu vermem lazım. İnşallah beraber başarırız 🩷🩷
2cocuklumom silbastanbaslamakgerekbazen ben artık aynaya baktığımda kötü hissediyorum ondan zayıflayana kadar bakmayacam 😂
2cocuklumom Kediperest kesinlikle irade önemli ben başlayalı 10 gün oldu ama kaçamak yaptım hep bu 2 gündür düzgün beslendim devamı gelir inaşalkah
2cocuklumom silbastanbaslamakgerekbazen sabah yulaf yemiştim öğlen yarım tabak bile yoktu fasülye canım istedi yedim ara öğün yine yulaf akşam da salata yedim
2cocuklumom silbastanbaslamakgerekbazen Günaydın biraz canım şekersiz fıstık ezmesi istedi ekmeğin üstüne sürdüm şekersiz bişey olmaz heralde 😂
limonzeytinmom Asrın tandırı ekmeğine sandviç yaptım. 1 baharatlı omlet 2 dilim domates Bol Maydonoz 1 dilim peynir 1 kupa çay 🤌😄