Kelebekakkor99 Minaa66 evet eşimle bende 3 bin tuttu 😅😅 daha 1 ay var ama uçaklara da zor yer bulunuyor
6163 Kelebekakkor99 bundan 4ay önce gttim 3 yaşındaki oğlumla onada ayrı bilet alınıyor oda ayrı koltukta yanımda oturdu o şekilde gittik diğer bebeğin için ödeme yapmiyorsun
Deletedmom_106 Kelebekakkor99 içeri girip hangi firmadan bilet aldıysan bankosuna geçip check in yapıyosun.valizleri veriyosun uçağın hangi kapıdaysa ona geçip uçuş zamanını bekliyorsun bu kadar 😃
Y6_ Evet alınıyor küçük olana sigorta olarak cüzzi bir miktar ödeniyor büyük olana çocuğunuz için yarım bilet ödemesi yapıyorsunuz
sifirekran_bolkitap Kelebekakkor99 siz heyecandan kimin ne yazdığına bakmıyorsunız sanırım bana sormuştunuz açıklamıştım😊
zeynep865 Kelebekakkor99 yurt içi yurtdışı defalarca uçtum ayrıca bilet alınmadı hiç ufak bi ekleme oluyor bebek için yalnızca ek hizmet bedeli gibi kemer vs verdikleri için. İstemiyorsan bilet alıp normal koltuk satın almak zorunlu değil 2 yaştan önce
Alya-Sena Kelebekakkor99 evet eşimle bende 3 bin tuttu 😅😅 daha 1 ay var ama uçaklara da zor yer bulunuyor Uyguna almissinz otobusde hemen hemen ayni ustelik saatler suruyor ucak daha iyi 1bucuk 2 saate ordasin
Kelebekakkor99 Minaa66 ayın 18 inde gidiyorum ben o güne alırsanız belki karşılaşırız 🥰🥰 alacaksan bugunlerde al uçaklar dolu çünkü