sifirekran_bolkitap Kelebekakkor99 bebek arabasını uçağın kapısında vereceksiniz o yüzden birşey olmaz merak etmeyin Yaşından beri sürekli uçağa binerim bir dönem haftada 2 kez biniyordum o kadar çok yani😊 valiz kaybolma vakası başıma bir kez geldi. Onu da ertesi gün bulup gönderdiler. Bir kez de valizim kırıldı tutanak tutturdum ödediler. Bu tarz aksikikler sık rastlanmaz. Gerilmeyin😊
muhammedinannesise Kelebekakkor99 cnm kimlik bilgilerini yazcn ztn kesmedn öncede alt kısımda kişi sayısı ekleme var orda yaş grupları yazıyor
Deletedmom_106 Kelebekakkor99 içeri girip hangi firmadan bilet aldıysan bankosuna geçip check in yapıyosun.valizleri veriyosun uçağın hangi kapıdaysa ona geçip uçuş zamanını bekliyorsun bu kadar 😃
sifirekran_bolkitap Kelebekakkor99 siz heyecandan kimin ne yazdığına bakmıyorsunız sanırım bana sormuştunuz açıklamıştım😊
3kedili2bebekli cennet3534 ben çalışırken alinmiyordu yada cüzi bir miktar diye aklımda öyle kalmış sanırım
cennet3534 3kedili2bebekli biz hazirana aldık Şuan 3ay18günlük eşim az olsada alınıyor demişti sordum
Kelebekakkor99 Minaa66 evet eşimle bende 3 bin tuttu 😅😅 daha 1 ay var ama uçaklara da zor yer bulunuyor
6163 Kelebekakkor99 bundan 4ay önce gttim 3 yaşındaki oğlumla onada ayrı bilet alınıyor oda ayrı koltukta yanımda oturdu o şekilde gittik diğer bebeğin için ödeme yapmiyorsun
Y6_ Evet alınıyor küçük olana sigorta olarak cüzzi bir miktar ödeniyor büyük olana çocuğunuz için yarım bilet ödemesi yapıyorsunuz
zeynep865 Kelebekakkor99 yurt içi yurtdışı defalarca uçtum ayrıca bilet alınmadı hiç ufak bi ekleme oluyor bebek için yalnızca ek hizmet bedeli gibi kemer vs verdikleri için. İstemiyorsan bilet alıp normal koltuk satın almak zorunlu değil 2 yaştan önce