delirmeceler htfrt 12-13 gün sonra yeni fatura gelicek orda bir geçirmasyon illaki olucak onu bekliyorum
kirikkalp _YanakReisinAnnesii biz martın son ayıydı kapattık geçen geldi 34 tl oda tüp 😂 Kapatmadan önce 800 gelmişti. Benim hep 35-40 arası çalışır.
_YanakReisinAnnesii kirikkalp biz yüksek yakıyoruz anca ısınıyor ev ama kış soğuklarında bile böyle fatura görmeyince yeni gelen faturaya baya şaşırdık.
_YanakReisinAnnesii atabey777 45-50 arası çalışıyor evimiz 2+1 fakat büyük. Termostat bizde de var ve kış soğuklarında sürekli yanarken dahi bu kadar gelmedi hiç.
_YanakReisinAnnesii Sensen20 ah bizde doğudayken en fazla 450 falan ödemiştik evimiz de cayır cayırdı tabiri caizse 2 yıl oldu tabi bu bahsettiğime 😂 doğunun gözünü seveyim bu konu da 🥲şuan da bursadayız aslında çokta soğuk bir yer değil.
cydcvk _YanakReisinAnnesii gemlik kumladayım evim sabah akşam güneş alıyor denize cephe. Bu ay petekleri hiç açmadım sıcak su ve ocak sadece 455 tl geldi
_YanakReisinAnnesii DevosMom 3 aydır sayaç okunmuyormuş ve bu gelen tutar 3 ay toplamıymış yersen 😝 böyle bilgi verildi yani artık yapacak birşey yok ödeyeceğiz.
_YanakReisinAnnesii SevimliHayaletCasper yazılan fatura 3 aylık toplammış. Bu şekilde bilgi verildi. Yine de çok inandırıcı değil ama yapacak birşey de yok artık paşa paşa ödeyeceğiz 😂
_YanakReisinAnnesii semasyy bizim termostat var ordan ayarlıyoruz hep. Aç kapa olmadığı çoğuu zaman kendisi devreye girdi hep. Kışın bile en fazla 1400 ödemiştik.
_YanakReisinAnnesii sek_kahve dikkat edin size de toplu geçirmesinler 😂 bize öyle yapmışlar yani öyle diyorlar, 3 aylık toplu fatura gelmiş. Yemedik tabi ama mecbur ödeyeceğiz 😝
sek_kahve _YanakReisinAnnesii artık geçirseler de yapacak bir şey yok, yüzümüze tükürseler elhamdülillah diyecek kıvama geldik 😂😂