semasyy _YanakReisinAnnesii 500 tl geldi aç kapa yapmak daha fazla enerji harcıyor bu aralar havalar çok garip aha yaz geldi diyorum ertesi gün buz gibi ya da gündüz sıcak akşamları çok soğuk o yüzden hava sıcakken en kısığa getiriyorum sürekli açıp kapatmıyorum
_YanakReisinAnnesii semasyy bizim termostat var ordan ayarlıyoruz hep. Aç kapa olmadığı çoğuu zaman kendisi devreye girdi hep. Kışın bile en fazla 1400 ödemiştik.
Sensen20 _YanakReisinAnnesii biz çocuktan dolayı baya yüksek yakıyoruz hep 1200 civarı geldi daha fazla odemedik kış boyu bulunduğunuz bölgeye göre değişiyor şuanda doğu bölgesindeyiz batıdayken böyle yaksak heralde bi 5bin falan oderdik
_YanakReisinAnnesii Sensen20 ah bizde doğudayken en fazla 450 falan ödemiştik evimiz de cayır cayırdı tabiri caizse 2 yıl oldu tabi bu bahsettiğime 😂 doğunun gözünü seveyim bu konu da 🥲şuan da bursadayız aslında çokta soğuk bir yer değil.
SevimliHayaletCasper _YanakReisinAnnesii sizin kombide sayaçta belki bi sıkıntı olabilir. 250 tl geldi bizim. Hemde az sabah az akşam yaktık bazı günler
_YanakReisinAnnesii SevimliHayaletCasper yazılan fatura 3 aylık toplammış. Bu şekilde bilgi verildi. Yine de çok inandırıcı değil ama yapacak birşey de yok artık paşa paşa ödeyeceğiz 😂
delirmeceler htfrt 12-13 gün sonra yeni fatura gelicek orda bir geçirmasyon illaki olucak onu bekliyorum
kirikkalp _YanakReisinAnnesii biz martın son ayıydı kapattık geçen geldi 34 tl oda tüp 😂 Kapatmadan önce 800 gelmişti. Benim hep 35-40 arası çalışır.
_YanakReisinAnnesii kirikkalp biz yüksek yakıyoruz anca ısınıyor ev ama kış soğuklarında bile böyle fatura görmeyince yeni gelen faturaya baya şaşırdık.
_YanakReisinAnnesii atabey777 45-50 arası çalışıyor evimiz 2+1 fakat büyük. Termostat bizde de var ve kış soğuklarında sürekli yanarken dahi bu kadar gelmedi hiç.
cydcvk _YanakReisinAnnesii gemlik kumladayım evim sabah akşam güneş alıyor denize cephe. Bu ay petekleri hiç açmadım sıcak su ve ocak sadece 455 tl geldi
_YanakReisinAnnesii DevosMom 3 aydır sayaç okunmuyormuş ve bu gelen tutar 3 ay toplamıymış yersen 😝 böyle bilgi verildi yani artık yapacak birşey yok ödeyeceğiz.
_YanakReisinAnnesii sek_kahve dikkat edin size de toplu geçirmesinler 😂 bize öyle yapmışlar yani öyle diyorlar, 3 aylık toplu fatura gelmiş. Yemedik tabi ama mecbur ödeyeceğiz 😝
sek_kahve _YanakReisinAnnesii artık geçirseler de yapacak bir şey yok, yüzümüze tükürseler elhamdülillah diyecek kıvama geldik 😂😂