Tubatgn crybaby Her hangi bir doktorum yoktu. Poliklinik takipliydim. Ama doğumumda Yavuz Hoca vardı.
birmelekcik silaa66 Adana şehir hastanesi Nöbetçi doktordu (10/12/2021) Adana şehir hastanesi beyin cerrahi yoğun bakımı Vedat Bey (04/6/2023🥀) Şimdi bilmiyorum nerde yapacam😔
cansmes silaa66 Acıbadem Taksim de doğdu 24.07.2024 08:12 Doktorumuz Aret Kamar❤️ Kıymetli büyüğüm babam gibi severim ❤️ Bebiş sahibi olma planımdan tutun da doğuma kadar hep birlikte ilerledik. Eksik olmasın 🫶
Tubatgn crybaby Aynen, bende çok doktor vardı. Ama ben Yavuz hocayı biliyordum. Öyle tanıdım şans eseri girdi o da doğuma ☺
Tubatgn crybaby Normalde de geliyor musun hastaneye. Ben oğlumun bütün kontrollerine orada devam ediyorum ☺
crybaby Tubatgn Hoca’ya gitmiyorum orda Her ay değişiyor kim denk gelirseAma etlik lokman hekim Hastanesi’nde Necmettin Din var aynı zamanda ona da götürüyorum her ay . Biraz problemli bir bebeğim olduğu için ilk başta doktor doktor gezdim açıkçası sonra da bu şekilde devam ettim
crybaby Tubatgn yaa teşekkür ederim ona da giderim ☺️ Mamak civarında mı otursunuz ben Yenimahalle’de oturuyorum
crybaby Tubatgn bende doğma büyüme oradaydım evlenince bir sene mamakta kaldık sonra Yenimahalle’ye geldik iki senedir de buradayım☺️