cansmes silaa66 Acıbadem Taksim de doğdu 24.07.2024 08:12 Doktorumuz Aret Kamar❤️ Kıymetli büyüğüm babam gibi severim ❤️ Bebiş sahibi olma planımdan tutun da doğuma kadar hep birlikte ilerledik. Eksik olmasın 🫶
Tubatgn crybaby Her hangi bir doktorum yoktu. Poliklinik takipliydim. Ama doğumumda Yavuz Hoca vardı.
Tubatgn crybaby Aynen, bende çok doktor vardı. Ama ben Yavuz hocayı biliyordum. Öyle tanıdım şans eseri girdi o da doğuma ☺
Tubatgn crybaby Normalde de geliyor musun hastaneye. Ben oğlumun bütün kontrollerine orada devam ediyorum ☺
crybaby Tubatgn Hoca’ya gitmiyorum orda Her ay değişiyor kim denk gelirseAma etlik lokman hekim Hastanesi’nde Necmettin Din var aynı zamanda ona da götürüyorum her ay . Biraz problemli bir bebeğim olduğu için ilk başta doktor doktor gezdim açıkçası sonra da bu şekilde devam ettim
crybaby Tubatgn yaa teşekkür ederim ona da giderim ☺️ Mamak civarında mı otursunuz ben Yenimahalle’de oturuyorum
crybaby Tubatgn bende doğma büyüme oradaydım evlenince bir sene mamakta kaldık sonra Yenimahalle’ye geldik iki senedir de buradayım☺️
crybaby Tubatgn evet bizde hep yunus markete kadar yürür geliriz sıkılınca caddeyi seviyorum ben bizim buraya göre daha canlı ☺️