crybaby Tubatgn evet bizde hep yunus markete kadar yürür geliriz sıkılınca caddeyi seviyorum ben bizim buraya göre daha canlı ☺️
crybaby Tubatgn sizin orada Nata Vega yönünden güzel her şey yakınınızda☺️ benim evimde antaresin dibinde allahtan bi o var 🥲
acelikez ikiprensesbebiss ne demek🌸 evet sevda hocada maltepe medical parkta.Erkek hoca düsünmüyorsan sevda hoca da cok iyi ama öyle bir ayrımın yoksa kesinlikle telal hocaya gitmeni tavsiye ederim antakyada kendi kliniği olan orada bayağı ünlü bir doktormuş pişman olmazsın , happymom uygulamasında ordaki hastalarının yorumunu da okuyup karar vermiştim, her süreçte cok memnun kaldım kendisinden 🙏🏻
crybaby Tubatgn tek başıma zor oluyor anca kısa süreli çıkıyordum artık ağırlaştı birde çok zor oluyor tek başıma
elfgokce 20.08.2023 acıbadem bakırköy hastanesi saat 11:57. Benle bir 2 kişi daha doğum yapmıştı. Bebek odasında 3 bebek vardı. İkisi erkek birisi kız. 2735 gram olarak en küçük benim oğluştu kilosu yazıyordu :) diğerleri tostoparlaktı.
acelikez ikiprensesbebiss ne demek yine aklınıza takılan bisey olursa yazabilirsiniz sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın inşallah💕
delihatun01 silaa66 Oğlum Beylikdüzü medihaus 23.01.2018 Gece nöbetci dokoruydu Oğlum Pendik özel bölge hastanesi 25.02.2019 Mehmet Cüneyt uzun Oğlum Esenyurt doğa hospital 18.02.2023 Sanila yassa İkizlerim Esenyurt doğa hospital 18.08.2024 mehmet demir
acelikez ikiprensesbebiss onda da cok memnun kalan olduğunu duymuştum.Zaten genel olarak bu hastanedeki doktorlar alanlarında hep en iyilerden o yüzden herhangi birini seçseniz bile bence memnun kalırsınız☺️