yavrusununvelisi silaa66 11.11.2023 Bahçelievler Medipol Hastanesi saat 7 de doğum yaptım O gün o hastanede tek doğum yapan bendim 😀
ada99 NewMomm1 ben normalde mehriban hanıma gidecektim ama o hafta tatile gitmişti matanat hocaya denk geldim 😅 evet cok tatlı doktordu
Sevah [silindi] Sizde sağlıkla büyütün inşallah ama var ya 😄😄 nasip olursa girer çıkarsam Her ayrıntısını yazıcam buraya her anne nasiplensin bulamadım bir türlü
ozlemyavuz Birminikprensannesi evet, bir sıkıntı yaşamadım tek kötü yanı erken doğum olduğu için riskli gebelik bölümünde doğum yaptım sancı boyunca kimse yoktu yanımda. Onun dışında hemşirelerin ilgisi vs çok güzeldi
serraninannesi06 Birminikprensannesi normal doğum aşamasında acilmam çok yavaş ilerliyordu orda sezeryana almamakta ısrar etmeleri konusu hariç sezaryan ve sonrası gayet güzeldi ben çok memnun kaldım sizin doğumunuz normal mi olucak
alparslanozyildiz silaa66 Ankara Bilkent şehir hastanesi/Emre bey(soyadını hatırlayamadım ama iyi ki o doktor 👌🏻😊) 21.11.2023 15.29/Alparslan 🐣❤️