silaa66 ankara liv hospital. 4 arkadas ayni anda hamile kaldim doktor hepimizi bir bahaneyle sezaryen dogum yaptı 😁 bir arkadasim farkli doktora gitti fakat dogum yapacagi gun doktoru yokmus bizim doktor ilgilenmis yine sezaryen. Bir arkadasim sancisi baslamis gitmis oncesi normal dogum. Bebeginin kalbi yavasladi demis ameliyata ve suphelendi bize soyledi uyardi. 2 ay sonra ben muayene diye gittim pelvisin cok dar bebegini doguramazsin gel hadi alalim dedi 39 haftaliktim istemedim ama bebegimi normal dogurursam bir yerlerinin kirilip sakatlanabilecegini soyledi korktum mecbur kabul ettim meğersem benden sonra tatile gidecekmis gider ayak kesmis beni. Diger arkadasimin suyu gelmis yine ameliyat lazim cocuga zarar gelir demis. Sonuncu arkadasimin mecburdu ona lafim yok. Doktorun adini vermek istemiyorum ama acaba devlet hastanesine mi gitseydim dedim cunku dogumdan sonra herkes sirf para icin ozel hastaneler sezaryene basvuruyor dediler. Gobegimle basbasa kaldim. O kadar doguma hazir degildim ki sutum bile 3 gun sonra geldi. Bir cocuk daha dusunmuyorum lohusaligim cok travmatik geçti ama artik sezaryen oldum yine oyle olurum. Doktor normalde cok ilgiliydi, hastanede cok ilgilendi hersey cok guzeldi ama doktorun sayfasina bir bakarim ki herkes sezaryen 😁