nisavera Birminikprensannesi 10 tane çocuğum olsa 10 tanesinide bülent hocada doğururum 10 tane çocuğum olsa 10 tanesini de aynı hastanede çalışan burak hocaya kontrole götürürüm ikisinden de çok memnunum
duygu123asel silaa66 Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorumuz Ercan Yılmaz 21.11.2023💕 13.30🥰🌸 canım kızım Aselimm
happyymotheroftwo silaa66 ikiside aynı hastane ve doktorla doğdular🦋🎀 Medical park hastanesi op dr şehadet Özden Tokat
badesmommm Birdunyabircennetannesi yaaaaa cidden mi bende o hastanede doğum yaptım bebeğimi kaybettim hiç sevmiyorum orayı. O kadın yüzünden çıkış yapamadım yavrumu göremicektim ertesi gün gelen doktor yaptı çıkışımı. Çok anlayışsız bir kadın.
kizinaasikbiranne silaa66 ÇAPA İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi 31.01.2023 09:30 ❤️ Hastanede edindiğim arkadaşlara selam olsun inşallah bebekleri ve kendileri sağlıklıdır 🤲🏻
Veramomm Usnac1995 Tuzla’da oturuyorum acil sezeryan ile gittim 🥲 gecenin bir yarısı o doktor denk geldi 🥰
yamanismom Medipol mega ünv. Hastanesi 06.10.2023 Elif çiler güler doktorum çok memnun ayrıldım hem hastane hem doktorumdan 🙏🏻
Hdemir1618 silaa66 Ümraniye devlet hastanesi 09.10.2023/16.40 Ekip mükemmeldi bi daha olsa yine oraya giderim 🙈
mhndshnmm asennaa sonunda Adana güzel yalıdan birini buldum bizde 12.01.2024 doğumluyuz doktorunuz kimdi memnun kaldınız mıı 🙈😂😂
BskSrc crknkzz allah yardımcın olsun canım🙏 sağlıkla büyüsünler inşallah, senin de sağlıklı kalmanı diliyorum 🤭🤭🤭