Senaxxx silaa66 çam Sakura şehir hastanesinde hemşireyim ben kendi doktorlarımız bana yardımcı olmadı yoğunluktan çok fazla Suriyeli kadın vardı elinde 3 tane karnında bir tane çocuk vardı randevu zaten yoktu
kisayizyaondan Özel bağcılar şafak hastanesi 31.05.2023💙 Doktorum sanila yassa Hastaneyi ve doktorları hiç tanımıyorum bilmiyorum sadece doğum yapmak için gittim o hastaneye. Başımıza neler geldi de apar topar sevk edildik. Çok kötü bi gece geçirmiştik🥹
Fundasu silaa66 Her iki oğlumda Kayseri System Hastanesi ‘nde dünyaya geldi ☺️ Ekim 2021👼🏻 Ocak 2023 👼🏻
Kocamdaaakocammm silaa66 İstanbul özel Bahat hospital Dr.mustafa balık beni doğurtan doktor 🥲 13.05.2020 🥰 Basaksehir cam ve sakura 16.01.2022 😘
NewMomm1 Kocamdaaakocammm kime göre güzel değil ben çok memnun kaldım sezaryen doğum yaptım 2 gece kaldım. 1 günün ardından yatılı kalma hakkımın 2 gün olduğunu istersem kalabileceğimi kalmak istemezsem taburcu edebileceklerini söylediler. Ben kalmayı tercih ettim bebek gibi baktılar valla bana. Çok temiz hastane kaldığım oda bile tertemizdi. Hatta halam yere bir şey düşürmüştü alırken ıslak mendille düşen yeri de sildi aa tertemizmiş yer hiç bir şey gelmedi mendile demişti😂 Hemşireler de aşırı yardımcı oldular.
Ayseee60 Kızımı ve oğlumu farklı hastanelerde aynı doktorla doğurmuş olmanın mutlulğunu yaşıyorum ayrıca 🥰 Kızım Tokat Üniversite hastanesi Oğlum Tokat Medicalpark Doç. Dr. İlhan Bahri Delibaşı Canım doktoruma çok şey borçluyum iyi ki tanımışım❤️
hndathn silaa66 oğlum 2013 doğumlu Tekirdağ özel star medica hastanesi doktorum Selda Akal Kızım 21 doğumlu Tekirdağ özel yaşam hastanesi doktorum Atilla Kan. ben onlardan razıyım Allah’ta katında onlardan razı olsun.bugun evlatlarım sağ ve sağlıkla yanımdaysa önce Allah sonra doktorlarının sayesinde
bsrsvr Senaxxx ben de orda radyoloji teknikeriyim aynı şekilde randevusuz kesinlikle bakmıyolardı detaylı ultrason için bile yalvar yakar randevu aldım