Berilsmom13 nescafebagimlisi ben yeni döndüm antep fıstığı aromalı kahvemi yudumluyorum şuan 😂😂
nescafebagimlisi Berilsmom13 Hoşgeldin 💜 Öyle kahvede mi oluyormuş ayoll fakirliğin gözü kör olsun jajdjdjd
Cicektebenimcicekligunlerde Berilsmom13 Ay antebe mı gittin ne güzel keşke ben veya eşim farklı şehirlerden olsaydık bayramda hep aynı yer birde yakın olduğu için annemde kalamıyorum çok sıkıcı oluyor.😃😃
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Biz fasfakir millet neler içiyor gel bugunde buna yakalım.🚬😃 Günaydın canımm😊
LadyGaddar Baktim yorum sayisi az,destek yorumu atayım dedim 🙈Ooooo hanımlar maşallah bu post nereye gitmiş böyle😄hani yeni annelerin postuydu haniii ,niye kandırdınız bizi 😂😂 üst üst üste çık, Bu yorum üste çık yorumudur😂😂
Berilsmom13 Cicektebenimcicekligunlerde düğünümüz var kız aldık kına vardı onun için gittik ama çok sıcak yerler batıya kurban olayım 😂
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Tünaydın canım 🤣 Bugünde fakirliğimiz yüzümüze vuruldu ahahshs
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Arabamiz bozuk evdeyim evde en fazla park.😃🤣 Psikopat gibi tatil storyleri durumlara falan bakıyorum herkes mi tatilde herkes mi gezer kocama ters ters bakıyorum.🤣🤣
AngrBoda_ Gunes_12 Hm iyi yaptın bende düğüne gittim iki gün bu akşam da lokum yemeye gidiyorum😄
Beyninizikullanmakucretsizdir Berilsmom13 özelden adresimi yazayım birkaç tanesini kargoyla gönder 🤪🤣
Berilsmom13 Cicektebenimcicekligunlerde çok güzeldi herşey insanın hepsini alası geliyor ya bi tanede fincan takımı aldım çok güzeldi 🤠bugün bi kahve içerim artık 😂 ev dandini kuşlar balkonu çöple doldurmuş nerden başlasam diye düşünüyorum
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Arabaları bozulsa sesinden anlarlar.😃 Biz trip atsak ne fayda.🤣🤣
Cicektebenimcicekligunlerde Berilsmom13 Ay fincanlarda bayilirim. İçersen buraya da at merak ederim ben.😃