Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Bugün geçirdiğim en sıkıcı gün canım ya tüm gün evdeydim işler falan bebeğim uyuyor uykusunu alsın parka gideceğim gezeceğim inşallah.🤣🤣
morkelebekk54 Gunes_12 ah ben gec gledim 😂 anamdaydim da anca eve gledim evi toparladim ettim mutfak alis basini gidyidu orayi hallettim bebeyi doyurdum altini actim uyuttum derken kendime sira anca geldi 😂 simdi balkondayim sigara keyfi yaliyorum usenmesem kahve yapcaktim da uyumak daha agir basti yaticam simdi 😂
nescafebagimlisi Berilsmom13 Hoşgeldin 💜 Öyle kahvede mi oluyormuş ayoll fakirliğin gözü kör olsun jajdjdjd
Cicektebenimcicekligunlerde Berilsmom13 Ay antebe mı gittin ne güzel keşke ben veya eşim farklı şehirlerden olsaydık bayramda hep aynı yer birde yakın olduğu için annemde kalamıyorum çok sıkıcı oluyor.😃😃
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Biz fasfakir millet neler içiyor gel bugunde buna yakalım.🚬😃 Günaydın canımm😊
LadyGaddar Baktim yorum sayisi az,destek yorumu atayım dedim 🙈Ooooo hanımlar maşallah bu post nereye gitmiş böyle😄hani yeni annelerin postuydu haniii ,niye kandırdınız bizi 😂😂 üst üst üste çık, Bu yorum üste çık yorumudur😂😂
Berilsmom13 Cicektebenimcicekligunlerde düğünümüz var kız aldık kına vardı onun için gittik ama çok sıcak yerler batıya kurban olayım 😂
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Tünaydın canım 🤣 Bugünde fakirliğimiz yüzümüze vuruldu ahahshs