nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Aşkım bunu bana mı dedin birisini etiket yapmışsın ama 4 sene önceki şey çıkıyor telefon kafayı mı yedi diye düşünüyom 🤣
nescafebagimlisi agzimizintadikacmasin Amin 🙏 Tam 10 gün sonra birde ameliyat olması gerekiyor doktor hasta olmasın demişti geldi mi üst üste geliyor ya geriliyorum 🥹 Yazı ayrı dert kışı ayrı
agzimizintadikacmasin nescafebagimlisi yaa ne ameliyatı canım bu çok stres yapma kendine belli olmaz ya belki hemen toparlar
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Aa girip çıkıyorum fark etmedim evet sana dedim canım.🙈😃
nescafebagimlisi agzimizintadikacmasin İnmemiş testis 🥲 Ay suan sadece sesinde tokluk var böyle bir burnu su gibi akıyor ay bronşite çevirmez umarım 🥲 Adaçayı yaptım içirdim faydası olur inşallah
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi ilk gün güzeldi sonra herkes dönmeye başladı bizim de araba bozuldu nazarlık diyelim.😃 Bende kardeşlerimle erken döndüm. Bitti bayram bizde.😃
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Bayramın 1. günü bitince bayram bitmiş gibi geliyor banada ahhaa
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Dimi sen neler yapiyosun. Bugün emmeyi azaltmaya karar verdim. Bana şans dile.🤲🏻😃
Yaseminizmir Bayram kaç gündür kızlar.diğer günlerde mesai varmi acaba.bileniniz varmi Herkesin bayrami kutlu olsun. bayram tadinda olsun inşallah
agzimizintadikacmasin Cicektebenimcicekligunlerde aşkım nasıl azaltılacak ya benim bebiş memişime yapışık karnı tok bile olsa emiyor veya Memiş ağzında memişimle oynuyor filan 😁😁 bir süredir de atletimi tutup çekiyor😁 ahahaa
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Bol şanslar canım 🙏🌸 Bende 2 saat önce eve geldim annemden , yemek yapmadım makarna yaptım çocukla yedik 😄 Şimdi boş boş oturuyorum dolapta tatlı var soğusun şeker komasına girene kadar yiyeceğim ahshsjsj