nescafebagimlisi @Gunes_12 Askolar günaydın 🥲 Sanırım bebeğim klima yüzünden üşüttü , umarım hasta olmaz dua edin en son hasta olduğunda hastanelik olmuştu 🥹
agzimizintadikacmasin nescafebagimlisi günaydın canım benim kıyamam inşallah korktuğun olmaz inşallah hemen toparlar 🩷
agzimizintadikacmasin Gunes_12 afiyet olsun çiçeğimsuuuuğ my love 😘 ben bittim ben yorgun ben uykusuz ben aç canım ayaklarım çok yorgun ayol 😁😁😁 günooooğ
nescafebagimlisi agzimizintadikacmasin Amin 🙏 Tam 10 gün sonra birde ameliyat olması gerekiyor doktor hasta olmasın demişti geldi mi üst üste geliyor ya geriliyorum 🥹 Yazı ayrı dert kışı ayrı
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Aşkım bunu bana mı dedin birisini etiket yapmışsın ama 4 sene önceki şey çıkıyor telefon kafayı mı yedi diye düşünüyom 🤣
agzimizintadikacmasin nescafebagimlisi yaa ne ameliyatı canım bu çok stres yapma kendine belli olmaz ya belki hemen toparlar
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Aa girip çıkıyorum fark etmedim evet sana dedim canım.🙈😃
nescafebagimlisi agzimizintadikacmasin İnmemiş testis 🥲 Ay suan sadece sesinde tokluk var böyle bir burnu su gibi akıyor ay bronşite çevirmez umarım 🥲 Adaçayı yaptım içirdim faydası olur inşallah
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi ilk gün güzeldi sonra herkes dönmeye başladı bizim de araba bozuldu nazarlık diyelim.😃 Bende kardeşlerimle erken döndüm. Bitti bayram bizde.😃