Cicektebenimcicekligunlerde agzimizintadikacmasin De de bir şey olmaz büyük oğlumdan dolayı bugünlerin bayağı uzun süreceğini farkındayım.😂😂 Büyüdükçe dertleri değişip büyüyor.😂
agzimizintadikacmasin Cicektebenimcicekligunlerde ayy evet evet benim de kız 5 yaşında evde terör estiriyor 😁😁
agzimizintadikacmasin Hep böyleyim ahaghaaa 😆😆😆 Askı yedim dışlandım delirdim döndüm 🤣🤣🤣 ruh halim hiç iyi delik şimdi korkun benden 😁😁😁
Cicektebenimcicekligunlerde agzimizintadikacmasin durduğum yerde yüzüm terliyor 2defa duş aldım sıfır fayda.😂😂
SweetMom__ Cicektebenimcicekligunlerde teşekürler bebeğim o senin zarifligin evet beyaz tenli olduğum için açık renkler benim favorim bam bam😅💃💃
Cicektebenimcicekligunlerde agzimizintadikacmasin Aa o fiks 5 yaşta duruluyorlar aslında seninki dişli çıkmış.😄
Cicektebenimcicekligunlerde NewMomm1 bende çocukları hava serin diye parka götürdüm yağmur bastırdı oysa ki sabah sıcaktan bunalmistik ortası yok.😄😄
AngrBoda_ Gunes_12 Bayram temizliği operasyonu bitmiştir arkadaşlar Kurban Bayramı hayırlı uğurlu olsun tez pislemeler 😁😄