Cicektebenimcicekligunlerde @2boymommy Vışş ben eline bile oynasın diye saatle vermiyorum daha küçük değil mi.?😀
2boymommy Cicektebenimcicekligunlerde okula kendi gidip geliyor ya baska kendi gidip gelen cocuklarda varmis ondan istiyor ama daha erken okulda hemen yakinimizda zaten baska bisey sececek kendisine🤣
Cicektebenimcicekligunlerde anabarbie Nasıl ağrısı vardır sıcaktan bunalıp birde ağrı çekmesi zor düşürür inşallah cabucak
Cicektebenimcicekligunlerde anabarbie Sıcakta yemek yapmaya çalışıyorum.🥵😀 Eşim birde çay içiyor bu sıcakta fırın ocak ve ben.🫠😵💫🤪
kahvepres Gunes_12 🤣🤣🤣bu iyidi valla ben zorla baktrtyrm tabi diorm iştesn birbnizi özlmşsnz hasret gidern die kakalyrm🤣
SweetMom__ Cicektebenimcicekligunlerde hahah bende bavul hazırladım sadece bebegimin son eksiklerini koyucam bayramın 2 günü yola cikmay düşünüyoruz ve bugün ben çılgınlık yapıp saçımı boyadim😂 bizim için karne daha erlen 6 ay 5 günlük anasının guzusuuu
agzimizintadikacmasin Cicektebenimcicekligunlerde ahaghaaa bunlar daha iyi günlerin ferhunde diyeyim de bari kaos çıksın😁😁😁
Cicektebenimcicekligunlerde agzimizintadikacmasin De de bir şey olmaz büyük oğlumdan dolayı bugünlerin bayağı uzun süreceğini farkındayım.😂😂 Büyüdükçe dertleri değişip büyüyor.😂
agzimizintadikacmasin Cicektebenimcicekligunlerde havuza da mı gitmeyaaaağk😁😁😁 ahaghaaa o değil de kız çok sıcak adana burası yaniyoruk
Cicektebenimcicekligunlerde agzimizintadikacmasin durduğum yerde yüzüm terliyor 2defa duş aldım sıfır fayda.😂😂
agzimizintadikacmasin Cicektebenimcicekligunlerde ayy evet evet benim de kız 5 yaşında evde terör estiriyor 😁😁