Cicektebenimcicekligunlerde kibritci_kiz 22aylik.😀 Karnesi iyi Allah’a şükür.🤩😸 Senin hamilelik nasıl gidiyor canim.😀
kibritci_kiz Cicektebenimcicekligunlerde pek bir şey anlamıyorum şu an mide bulantısı var o kadar iyi sayılır 😁
Cicektebenimcicekligunlerde Berilsmom13 Çok kalabalıktır etme eyleme.😀 Sıcak esiyordur serinlik cok uzak geliyor 😀
Berilsmom13 Cicektebenimcicekligunlerde kalabalık değildi güzeldi çok merkezi olmayan şubesine gittim 😂
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Annem kardeşimi bıraktırırken memesinin ucuna tentürdiyot sürüp yara bandı yapıştırmıştı o geldi aklıma 😅 Bir kaç yöntem oluyor bilenler yazar şimdi
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Büyük oğlumda haftasonu annanesinde teyzesiyle kalıp unutmuştu. Ama bu bebem bensiz durmuyor cok yapisikiz.😀
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde uyanmıyor benim ki artık ya çok şükür 😅 ama bende bugün erken uyandım
Cicektebenimcicekligunlerde Dedektifgadget Dimi bugün kalem çektiğime pişman oldum. Toz rüzgar gözlerim doldu aktı.😀 Çöl gibi.😀
kahvepres Gunes_12 buda benden dondrmayı yiyemedm cünki canavar kızm uyandı hepsi bana dedi oyalana kadar eridi giti🤣
Dedektifgadget Cicektebenimcicekligunlerde kız bu sıcakta kıyafet bile giyesim gelmiyor tesettürlüyüm . dışarı çıkmak istemiyorum makyaj nafile
Gunes_12 @anabarbie @bizdejantikizlardik @agzimizintadikacmasin @Atlasdunyam @Cicektebenimcicekligunlerde @nescafebagimlisi @NewMomm1 @SiprayiL @Meri-Mel @Meriskus @Beyninizikullanmakucretsizdir @Dedektifgadget @Simsimy @LavininAnnesii @orjinalhoptiri @mrsjale @pinkooo_02 @Kalbim_21 @morkelebekk54 @Kocamdaaakocammm @Mariamercedes @Lazerlimunafik @sek_kahve @AngrBoda_ Napıyorsunuz bacılar 🤣😘
bizdejantikizlardik Gunes_12 Afiyet olsun canım ben bu gün iptal 🥲 Alyanın gece ateşi çıktı bu gün de çoook mızmız iflahım çürüdü valla