orjinalhoptiri Gunes_12 neli kek kız. Bugün ben de yapayım dedim ama ne yapacağıma karar veremedim ve vazgeçtim. Sıcakta Hangisi iyi gider bilemedim🤷🏼♀️ malzemem de olsaydı Magnolia yapardım
anabarbie Cicektebenimcicekligunlerde amin knk idrarda kan gozukmus uretranin genişlemesi lagzimmis taş oynamis yerinden düşmesi için ilaç yazdilar
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Annem kardeşimi bıraktırırken memesinin ucuna tentürdiyot sürüp yara bandı yapıştırmıştı o geldi aklıma 😅 Bir kaç yöntem oluyor bilenler yazar şimdi
Cicektebenimcicekligunlerde kibritci_kiz 22aylik.😀 Karnesi iyi Allah’a şükür.🤩😸 Senin hamilelik nasıl gidiyor canim.😀
kibritci_kiz Cicektebenimcicekligunlerde pek bir şey anlamıyorum şu an mide bulantısı var o kadar iyi sayılır 😁
Cicektebenimcicekligunlerde Berilsmom13 Çok kalabalıktır etme eyleme.😀 Sıcak esiyordur serinlik cok uzak geliyor 😀
Berilsmom13 Cicektebenimcicekligunlerde kalabalık değildi güzeldi çok merkezi olmayan şubesine gittim 😂
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Büyük oğlumda haftasonu annanesinde teyzesiyle kalıp unutmuştu. Ama bu bebem bensiz durmuyor cok yapisikiz.😀
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde uyanmıyor benim ki artık ya çok şükür 😅 ama bende bugün erken uyandım