Cicektebenimcicekligunlerde Günaydıınn kızlar.😘😀 Maf olmuş bir Mavera bırakıyorum buraya sabaha kadar emdi bebeğim hiç uyumadım bu kadar da abartmazdi ya okullar tatil oldun gece emmesini kesmem lazım. Bayilazangiii.😂😂 @Gunes_12 @anabarbie @Kocamdaaakocammm @Beyninizikullanmakucretsizdir @AngrBoda_ @Berilsmom13 @Avesila @agzimizintadikacmasin @Atlasdunyam @mrsjale @pinkooo_02 @2boymommy @kibritci_kiz @Ucansupurge @SweetMom__ @Lazerlimunafik @Dedektifgadget @nescafebagimlisi @NewMomm1 Meri-Mel napıyorsunuz kızlar karne heyecanı olanlar var mı? 😀😂😍
Dedektifgadget Cicektebenimcicekligunlerde günaydın canım benim ilk bebeğim daha 5 ay 10 günlük 😅❤️karne heyecanı yok bizde sıcaktan uyuyamadık bu gece
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Günaydın tatlımm 💕 Emzirmeyi bırakınca rahat edersin diye düşünüyorum 🤣 🙏
AngrBoda_ Cicektebenimcicekligunlerde Günaydın canım😍 benim kızım da uyumadı bu gece hava çok sıcak sanırım😰 ondan Karne heyecanı var bizde oğluşum 3. Sınıfa geçti 🥳
Lazerlimunafik Cicektebenimcicekligunlerde Var canım benim karne heyecanım var kendime pekiyi dolu karne vercem şimdi 😃
nescafebagimlisi orjinalhoptiri Ben çok emzirmedim ya 1 ay hep emdi sonra mamaya başladık , yine meme+mama veriyordum 4 aylıkken kendisi emmez oldu 😅
2boymommy Cicektebenimcicekligunlerde oyyy kiyamamm ah bu uykusuzluk cok zor 🥲 Benim büyük oglan 2. Siniftan 3. Sinifa gececgi icin cok mutlu karne icinde hediye alacagi icin heycanli 🤣🤣
Gunes_12 Cicektebenimcicekligunlerde Günaydın bebeğim ben daha yeni uyandim bu bir ilk bugün en mutlu günüm sessizlik 🤣🤣🤣
Gunes_12 LavininAnnesii Bebeğim dün uyuyup kalmışım gece bebem uyanmış onu bile duymamışım eşim kalkmış sallamış uyumuş tekrar yeni uyandim 🤣🤣