Beyninizikullanmakucretsizdir AngrBoda_ sonraki gün bayram hiç kapatırlar mı kız o gün daha çok para kazanırlar 😅
Beyninizikullanmakucretsizdir pinkooo_02 annem sağolsun arkadaşlarımla uzak tuttu, lise arkadaşlarımla sadece Instagram’da takipleşiyoruz 😏
pinkooo_02 Beyninizikullanmakucretsizdir anladım canım bizde instada takiplesiyorduk sonra buluşalım dedik ayda 1 birinin evinde toplaşacağız öyle kararlaştırdık 😂
pinkooo_02 Gunes_12 geç gördüm yine 😂 afiyet olsun bizde dün gece dondurmacı da oturup yedik aşırı seviyorum ya her dakika yiyebilirim 😂😂
Beyninizikullanmakucretsizdir pinkooo_02 her hafta birinde toplanıp oturuyorlardı ama annem gitmeme izin vermezdi. Öyle olunca da onlar sürekli görüşürlerdi. Gerçi şuan çoğu evlendi farklı şehirlerde ama 1-2 kişi var onlar görüşüyor. Çok iyi düşünmüşsünüz 😍
pinkooo_02 Beyninizikullanmakucretsizdir olsun sonuçta bağınız kopmamis yüzyüze olmasada mesajlaşıyorsunuz 🥰
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde kıyamam ya uykusuzluk çok zor 🙈 karne heyecanı için çok var daha bizim 🥰
Cicektebenimcicekligunlerde NewMomm1 22aylikta bu ara iyice memeye sardı.🤦🏻😀 Dışarıda rahat oluyor am evde bitiriyor beni.😀
anabarbie Cicektebenimcicekligunlerde kaynana 2 gündür taş düşürecek kadın düşünemiyor hastanede 3 karışık ağrı kesici serum verdiler bir işe yaramadı en son çok kuvvetli verdiler tansiyonu düştü narkoz gibi birseydi yuruyemedi kadın eve geldik şimdi yine başladı sancısı
Cicektebenimcicekligunlerde pinkooo_02 Hepsi çok iyi dersleri iyi Allah’a şükür okulu seviyor.Yaz macerasi başlıyor.Bur sürü kursa yazdırdım evde olmuyor 2erkekle 😀😀
orjinalhoptiri Gunes_12 neli kek kız. Bugün ben de yapayım dedim ama ne yapacağıma karar veremedim ve vazgeçtim. Sıcakta Hangisi iyi gider bilemedim🤷🏼♀️ malzemem de olsaydı Magnolia yapardım