anabarbie Beyninizikullanmakucretsizdir bana villayı arsayı birde mercedesi ayarla okeyim ha bide aylık 4 bin € maas
nescafebagimlisi @Gunes_12 annemlere geldik kardeşim eşim , çekirdek kola yapıyoruz ama sadece yiyip içiyoruz herkes telefona gömülü 😂 dün bana destek çıkmadın kocam da kocam dedin bugün sen niye sinirlendin aşkım
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde boğayım ben 🐂 😅 ya aksine nefret ederim kararsızlıktan netimdir ama seçemedim ya sıkılırım gibi geliyo kararsızlık değil yani bu aralar sanki ne yapsam iki gün sonra sıkılacakmışım gibi hissediyorum bir çeşit buhran geçiriyor olabilirim 😂😅
mrsjale Gunes_12 bi kahve yaptım oturdum 🫢 afiyet olsun kağıt helvanın arasında dondurmaya bayılırım şimdi koycan onu öyle oh 😅 canım çekti gece gece 🙈🙃
Cicektebenimcicekligunlerde Günaydıınn kızlar.😘😀 Maf olmuş bir Mavera bırakıyorum buraya sabaha kadar emdi bebeğim hiç uyumadım bu kadar da abartmazdi ya okullar tatil oldun gece emmesini kesmem lazım. Bayilazangiii.😂😂 @Gunes_12 @anabarbie @Kocamdaaakocammm @Beyninizikullanmakucretsizdir @AngrBoda_ @Berilsmom13 @Avesila @agzimizintadikacmasin @Atlasdunyam @mrsjale @pinkooo_02 @2boymommy @kibritci_kiz @Ucansupurge @SweetMom__ @Lazerlimunafik @Dedektifgadget @nescafebagimlisi @NewMomm1 Meri-Mel napıyorsunuz kızlar karne heyecanı olanlar var mı? 😀😂😍
agzimizintadikacmasin anabarbie ayy çok geçmiş olsun yaa inanamıyprum şimdi hala covit misiniz bebiş nasıl
anabarbie agzimizintadikacmasin iyilestik canıkom 1 buçuk ay grip gibiydik aynı bebişi bilmem ama bütün vücudum ağrıyordu benim 🥹 Onuda atlattık şükür
agzimizintadikacmasin Gunes_12 afiyet olsun aşkın gezmedeydik dışarıda az önce geldik eve aşırı yorgunum yatağıma gömülmek istiyorum pilissss 😆😆 ahahhaa
nescafebagimlisi Avesila Burası da gelip gidip boş boş goygoy yapma postu , müsait olduğun zaman ara sıra gel kafan dağılsın ♥️ Biz seni neşelendiririz 🌸💕
Avesila nescafebagimlisi Merhaba, evet her şey üst üste geldi. İyi diyelim iyi olsun çok şükür. Sen nasılsın? Ablamın yanındayım, tedavi sürecinde olabileceği en iyi halde çok şükür.
nescafebagimlisi Avesila Çok sevindim bir nebze bile iyi olmanıza 🌸 İyiyim bende teşekkür ederim , umarım herşey daha güzel olur sizler için ♥️ Moral motivasyonunuzu asla kaybetmeyin , hayırlısıyla herşey yoluna girer 🙏