Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Şana şanslı hatun demekte hakliyim.😀 Ayyy birgün şelaleden fotonatya içimiz açılsın.😂😂
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde boğayım ben 🐂 😅 ya aksine nefret ederim kararsızlıktan netimdir ama seçemedim ya sıkılırım gibi geliyo kararsızlık değil yani bu aralar sanki ne yapsam iki gün sonra sıkılacakmışım gibi hissediyorum bir çeşit buhran geçiriyor olabilirim 😂😅
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Ben parktan yeni geldim komşularla oturduk evlerde durulmuyor.😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Kumalara bunları yapıyorsan ben tırstım. Uzak dur hele.😂 Sen var çok çapkın olmak.😂😂
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde Çapkınlık ve ben tövbe 🤯 tırsma kız ben hepinizi seviyommm 🥸🤣 bıyıklar sana özel kız değerimi bil 🤪😆😆
anabarbie Beyninizikullanmakucretsizdir bana villayı arsayı birde mercedesi ayarla okeyim ha bide aylık 4 bin € maas
nescafebagimlisi @Gunes_12 annemlere geldik kardeşim eşim , çekirdek kola yapıyoruz ama sadece yiyip içiyoruz herkes telefona gömülü 😂 dün bana destek çıkmadın kocam da kocam dedin bugün sen niye sinirlendin aşkım
mrsjale Gunes_12 bi kahve yaptım oturdum 🫢 afiyet olsun kağıt helvanın arasında dondurmaya bayılırım şimdi koycan onu öyle oh 😅 canım çekti gece gece 🙈🙃
Cicektebenimcicekligunlerde Günaydıınn kızlar.😘😀 Maf olmuş bir Mavera bırakıyorum buraya sabaha kadar emdi bebeğim hiç uyumadım bu kadar da abartmazdi ya okullar tatil oldun gece emmesini kesmem lazım. Bayilazangiii.😂😂 @Gunes_12 @anabarbie @Kocamdaaakocammm @Beyninizikullanmakucretsizdir @AngrBoda_ @Berilsmom13 @Avesila @agzimizintadikacmasin @Atlasdunyam @mrsjale @pinkooo_02 @2boymommy @kibritci_kiz @Ucansupurge @SweetMom__ @Lazerlimunafik @Dedektifgadget @nescafebagimlisi @NewMomm1 Meri-Mel napıyorsunuz kızlar karne heyecanı olanlar var mı? 😀😂😍