orjinalhoptiri nescafebagimlisi Ben Kahveci de değilim çaycı da değilim hiçbirini aramam🤷🏼♀️ yakın mı kız Annenler yürüme mesafesiyle🤗
nescafebagimlisi orjinalhoptiri Ne yakını ya aramızda dağlar var 😂 Birimiz antalyanın diğer ucundayız 😂
orjinalhoptiri nescafebagimlisi Olsa içerim, yok 🤣 ben içmem ya, olursa soğuk içeceklerden İçerim o kadar. Soğuk çay, meyvesuyu vs. Çayı kahvaltıda bir bardak, öyle. 🤷🏼♀️
nescafebagimlisi orjinalhoptiri Keşke yürüyecek kadar yakın olaydık 🤣 Çocuğu verir gezmelere giderdim 🤣
mrsjale 2boymommy 😅 ayak uydurmaya çalışıyorum ama gifli postlarda arkama bakmadan kaçasım geliyo bilirsin 😜😂
Cicektebenimcicekligunlerde Ucansupurge Senin yorumların efso ve komik lütfen bizi mahrup etme ilk gozdelerimdensin sen ve @Simsimy 🤍😍
Cicektebenimcicekligunlerde Simsimy Kolay gelsin canım ev yerleştirmesi çok zor Allah yardımcın olsun güçlü kadın.💪🏻🥰
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Geldim geldim çok yoğundu molada giremedim.🥵😂 Sıcaktan eve zor attık kendimizi.😂
anabarbie Beyninizikullanmakucretsizdir veliahtt yapacagim sana aşkom😂 Bu arada cidden cinsiyet ayfim edenleerden nefret ederim benim için öncelik kız sonra erko kız mazlidir muhtaç narindir🥹
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Öhö öhö aile var.🤪😀😀 Bı kaç saat yoktum neler oluyor.🤪😀