agzimizintadikacmasin anabarbie tamam tamam buldum seni 😜 minik kuşumsun sen buraların ballısı geçti mi boğazın senin seni çok merak ettim ya 🌹
anabarbie Gunes_12 babası gelene kadar bende öyleyim knk bence bu hali daha kotu ilerde babası ise gidince hiç susmayacak öyle düşün🥹
anabarbie agzimizintadikacmasin senin askı aldığın gün 1 hafta şişti yine şu aralar yok birşey dukur ama yeni iyilestik galiba covit olduk
nescafebagimlisi orjinalhoptiri Oh ellerine sağlık mis gibi olmuştur ev 😂 Bir kahve keyfi patlat bende çocuk sallıyorum uyusun banyo yapıp bir kahve içer annemlere giderim yolda pazar var alabilirsem (bulabilirsem) ayakkabı almayı düşünüyorum çocuğa 🥲
orjinalhoptiri nescafebagimlisi Ben Kahveci de değilim çaycı da değilim hiçbirini aramam🤷🏼♀️ yakın mı kız Annenler yürüme mesafesiyle🤗
agzimizintadikacmasin Cicektebenimcicekligunlerde ahahaha bir ben bir bumerang oğuz ahahaha tabiki dönerim kız 😜😜😜 goy goy severiz kaos severiz
nescafebagimlisi orjinalhoptiri Ne yakını ya aramızda dağlar var 😂 Birimiz antalyanın diğer ucundayız 😂
orjinalhoptiri nescafebagimlisi Olsa içerim, yok 🤣 ben içmem ya, olursa soğuk içeceklerden İçerim o kadar. Soğuk çay, meyvesuyu vs. Çayı kahvaltıda bir bardak, öyle. 🤷🏼♀️
nescafebagimlisi orjinalhoptiri Keşke yürüyecek kadar yakın olaydık 🤣 Çocuğu verir gezmelere giderdim 🤣