Berilsmom13 nescafebagimlisi ses duyuyo kim o anne kim geldi. Üstümü giyiyorum nereye gidiyoruz. Bu ne bu da ne bu ne anne 😂
nescafebagimlisi Berilsmom13 Diyecek birşey bulamıyorum şuan benimki daha konuşamıyor erde diyor herşeye nerde demek akfkdkd
nescafebagimlisi Berilsmom13 Ama güzel söylüyor ya çok sevimli skfkdkd Bebeler çok tatlı oluyor ya herşeyin küçüğü güzel hahshssj
orjinalhoptiri nescafebagimlisi Ben de başardım temizledim ya Bayağı oldu bitireli. Sonra duş aldım fln ama yine ter döküyorum o ayrı mesele
nescafebagimlisi orjinalhoptiri Oh ellerine sağlık mis gibi olmuştur ev 😂 Bir kahve keyfi patlat bende çocuk sallıyorum uyusun banyo yapıp bir kahve içer annemlere giderim yolda pazar var alabilirsem (bulabilirsem) ayakkabı almayı düşünüyorum çocuğa 🥲
agzimizintadikacmasin anabarbie tamam tamam buldum seni 😜 minik kuşumsun sen buraların ballısı geçti mi boğazın senin seni çok merak ettim ya 🌹
anabarbie Gunes_12 babası gelene kadar bende öyleyim knk bence bu hali daha kotu ilerde babası ise gidince hiç susmayacak öyle düşün🥹
anabarbie agzimizintadikacmasin senin askı aldığın gün 1 hafta şişti yine şu aralar yok birşey dukur ama yeni iyilestik galiba covit olduk
orjinalhoptiri nescafebagimlisi Ben Kahveci de değilim çaycı da değilim hiçbirini aramam🤷🏼♀️ yakın mı kız Annenler yürüme mesafesiyle🤗
agzimizintadikacmasin Cicektebenimcicekligunlerde ahahaha bir ben bir bumerang oğuz ahahaha tabiki dönerim kız 😜😜😜 goy goy severiz kaos severiz