nescafebagimlisi Berilsmom13 Evet gördüm onu almayı düşünüyorum 😂 Tvler olmuş kaç para 🥲 başına birşey gelmeden biraz büyüyüp akıllansa başka bişey istemiyom
Berilsmom13 nescafebagimlisi 31 aylık oldu hala akıllanmadı geçen gün klozet adaptörünü aldı duşakabine vurdu gerilerek 😂 neyse ki kırılmadı
Beyninizikullanmakucretsizdir mrsjale neyse seni bir yere sıkıştırırım yerin dar olacak ama idare et 😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Öhö öhö aile var.🤪😀😀 Bı kaç saat yoktum neler oluyor.🤪😀
nescafebagimlisi Berilsmom13 o 10 yaşına kadar devam ediyor galiba 😂 hayatı sorguluyorlar sonra bizde onlarla sorgulamaya başlıyoruz galiba dkfkfk
2boymommy mrsjale biliyorum askimm taaaa burdan hissediyorum 😍 bende seni cok cok icten seviyorum🥰❤️😘
Berilsmom13 nescafebagimlisi ses duyuyo kim o anne kim geldi. Üstümü giyiyorum nereye gidiyoruz. Bu ne bu da ne bu ne anne 😂
nescafebagimlisi Berilsmom13 Diyecek birşey bulamıyorum şuan benimki daha konuşamıyor erde diyor herşeye nerde demek akfkdkd
nescafebagimlisi Berilsmom13 Ama güzel söylüyor ya çok sevimli skfkdkd Bebeler çok tatlı oluyor ya herşeyin küçüğü güzel hahshssj
orjinalhoptiri nescafebagimlisi Ben de başardım temizledim ya Bayağı oldu bitireli. Sonra duş aldım fln ama yine ter döküyorum o ayrı mesele
nescafebagimlisi orjinalhoptiri Oh ellerine sağlık mis gibi olmuştur ev 😂 Bir kahve keyfi patlat bende çocuk sallıyorum uyusun banyo yapıp bir kahve içer annemlere giderim yolda pazar var alabilirsem (bulabilirsem) ayakkabı almayı düşünüyorum çocuğa 🥲
agzimizintadikacmasin anabarbie tamam tamam buldum seni 😜 minik kuşumsun sen buraların ballısı geçti mi boğazın senin seni çok merak ettim ya 🌹