nescafebagimlisi Gunes_12 benimde katlanacak , kurutmaya atılacak nevresim değiştirilecek en sonda yatak odasını siler çıkarım 😂 ay yeterrr diye bağırasım var ya 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Geldim geldim çok yoğundu molada giremedim.🥵😂 Sıcaktan eve zor attık kendimizi.😂
mrsjale nescafebagimlisi ahh keşkeee of ben bunalıma giricem ya 🙈🥺 benim yine çok işim var boşvereyim diyorum da kim yapacakkk 😅
nescafebagimlisi mrsjale Ev işi mi ? Otur kalk yap gitsin 😂 2 gün sonra bayram gelenin gidenin olmayacaksa yapma skdkkd
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde yorumunu beğenen bi arkadaş var , bizim cinsten olmayabilir kendisi ona dikkat edecek 🙈😅
Beyninizikullanmakucretsizdir mrsjale neyse seni bir yere sıkıştırırım yerin dar olacak ama idare et 😂😂
2boymommy mrsjale biliyorum askimm taaaa burdan hissediyorum 😍 bende seni cok cok icten seviyorum🥰❤️😘
nescafebagimlisi Berilsmom13 Evet televizyona birşeyler fırlatmaya başladı tahminen ne zaman uslanır ya yoksa televizyonumuz telef olacak
Berilsmom13 nescafebagimlisi o fırlatma olayı sıkıntı arkadaşım 3 Tv değiştirdi ekran koruyucu al bence
nescafebagimlisi Berilsmom13 Evet gördüm onu almayı düşünüyorum 😂 Tvler olmuş kaç para 🥲 başına birşey gelmeden biraz büyüyüp akıllansa başka bişey istemiyom
Berilsmom13 nescafebagimlisi 31 aylık oldu hala akıllanmadı geçen gün klozet adaptörünü aldı duşakabine vurdu gerilerek 😂 neyse ki kırılmadı